Ciya
Tarihçe Yemek Çeşitleri Günün Menüsü Basından Fotoğraflar İletişim
Çorbalar | Kebaplar | Etli Yemekler | Etsiz Yemekler | Pilavlar | Salatalar | Şerbetler | Tatlılar | Otlar
Meze ve Salatal...
Meze ve Salatal...
Diğer Salatalar


Çağla Cacığı Çağla, semizotu,yoğurt ve sarımsak
Çağla Salatası Çağla, domates ve kuzu kulağı
Çağla Telemesi Terletilmiş baharatlı çağla
Ezme Sanmsak ya da soğan, domates, biber, maydanoz, nane, ekşi (isteğe göre zeytinyağı).
Güneydoğu ve Doğu Akdeniz
Meze ve Salatalar I Yoğurtlu Patlıcan, Kürt Köftesi, Zahter, Avrat Salatası, Cevizli biber, Sarma içi, Kazayağı, Dövme
Meze ve Salatalar II Murç, Dolma, Kör Köfte, Humus, Şevketi Bostan, Kayakorugu, Eşek Salatası, Mahammara
Pirpirim (Semizotu) Ekşisi Semizotu, salatalık, domates, sarımsak, nar ekşisi.
Güneydoğu
Zahter Salatası Kekik, maydanoz, soğan, kırmızı biber, zeytinyağı, nar ekşisi.
Doğu Akdeniz
Zeytin Piyazı Kırma yeşil zeytin, maydanoz, yeşil soğan, ceviz, nar ekşisi, zeytinyağı (acılı ya da acısız).
Güneydoğu ve Doğu Akdeniz
Çorbalar | Kebaplar | Etli Yemekler | Etsiz Yemekler | Pilavlar | Salatalar | Şerbetler | Tatlılar | Otlar
designed by Webasis