|
|
|
|
|
Pazartesi, 21 Ekim 2019 |
Servis Saatlerimiz 11:00-22:00 arasýndadýr. |
|
|
demirhindi meyvesi. |
|
|
kýrmýzý mercimek, nane, sarýmsak, soðan, baharat. |
|
kuzu kelle, kuzu paça, kuzu kemiði,
(Ýsteðe göre sarýmsak, biber, limon, sirke) |
|
kereviz, bulgur, yoðurt. |
|
|
patlýcan, sarýmsak, kuzu eti, domates, biber, salça, baharat, |
|
kuzu eti, patlýcan, domates salçasý, soðan, nohut, domates |
|
kuzu eti, zerdeçal, soðan, kayýsý, ayva, kestane, patates. |
|
kabak, kýyma, bulgur, soðan, maydanoz, sarýmsak, salça, baharat, |
|
çükündür (þeker pancarý), kuzu eti, bulgur köftesi, nane, nohut, yoðurt. |
|
soðan, býçak kýymasý, domates, baharat, domates ve biber salçasý. |
|
koyun baðýrsaðý, bulgur, soðan, baharat ve kuzu eti, biber ve domates salçasý. |
|
kurutulmuþ patlýcan veya biber, býçak kýymasý, pirinç, bulgur, nane, soðan, sarýmsak. |
|
|
bulgur, soðan, reyhan, yoðurt, zeytinyaðý. |
|
pazý, taze lor, süt, bulgur, reyhan, baharat,zeytinyaðý |
|
kereviz,soðan,sarýmsak,limon suyu,baharat. |
|
kabak, al biber, soðan, sarýmsak, dereotu, baharat, zeytinyaðý. |
|
Bamya, süt, un, soðan, biber, sarýmsak, baharat, tereyaðý |
|
ýspanak, sarýmsak, soðan, al biber,yeþil biber,zeytinyaðý.börülce |
|
Kereviz, soðan, sarýmsak, yumurta, un |
|
Nohut, kiþniþ, soðan, sarýmsak,yumurta,susam,bakla |
|
|
pirinç, tereyaðý, et suyu. |
|
soðan,sarýmsak,yeþil domates,sývýyað,baharat |
|
hamur, pirinç, kuþ üzümü, çam fýstýðý, badem, tavuk-horoz eti, soðan, tereyaðý. |
|
|
ham cevizden, yeþil kabuðu türlü iþlemlerden geçirilerek yapýlýr. |
|
Hamur, fýstýk, þeker, tereyaðý, kaymak (fýrýnda piþer). |
Kilis, Nizip(G.Antep) |
taze peynirli tel kadayýf (sýcak yenilir). |
|
un, irmik, antep fýstýðý, zeytinyaðý, köpük helvasý (çöven köpüðü). |
|
Baklava yufkasý, antep boz fýstýðý, sade yað, þeker þerbeti |
|
kaynatýlýp kendi kendine soðutulmuþ süt ve dövülmüþ kuru incir.
|
|
Turunçgiller, þeker |
|
baklava türü. |
|
kabak, þeker, limon, tahin ya da ceviz (hatay usulü). |
|
|
|
22-29 Nisan 2024
|
|
|
|
|
|