|
|
|
|
|
Cuma, 15 Þubat 2019 |
Servis Saatlerimiz 11:00-22:00 arasýndadýr. |
|
|
kýrmýzý mercimek, nane, sarýmsak, soðan, baharat. |
|
kuzu kelle, kuzu paça, kuzu kemiði,
(Ýsteðe göre sarýmsak, biber, limon, sirke) |
|
dövme, kýrmýzý mercimek, salça, tarhun, baharat, kemik suyu, zeytinyaðý,nohut |
|
|
Dana incik, Þalgam, soðan, sirke,nar suyu, baharat |
|
Çiçek bamya, kuzu eti, kuru domates, nohut, limon |
|
Ayva,kýyma,pirinç,maydanoz,domates ve biber salçasý ,soðan,baharat |
|
Baþ sarýmsak, kebap kýymasý, salçalar, baharat, |
|
Bulgur, ya?s?z koyun kıyması ve eti, nohut, süzme yoğurt, kabak |
|
Kuzu kaburga, nohut, kuru kay?s?, baharat |
|
koyun baðýrsaðý, bulgur, soðan, baharat ve kuzu eti, biber ve domates salçasý. |
|
Dikenli bitki kökü, kuzu eti, soðan, zeytinyaðý, limon, yumurta |
|
kurutulmuþ patlýcan veya biber, býçak kýymasý, pirinç, bulgur, nane, soðan, sarýmsak. |
|
|
bulgur, soðan, reyhan, yoðurt, zeytinyaðý. |
|
kestane kabaðý, pirinç, üzüm, badem, dereotu, baharat. |
|
pazý, taze lor, süt, bulgur, reyhan, baharat,zeytinyaðý |
|
kereviz, pýrasa, patates, havuç, maydanoz, yumurta, kabak, sarýmsak, un. |
|
patates, kuru patlýcan, kuru biber,kuru domates, soðan, taze sarýmsak yapraðý, maydanoz, domates ve biber salçasý,taze sarýmsak yapraðý |
|
kereviz,soðan,sarýmsak,limon suyu,baharat. |
|
Kuru fasulye, soðan, sarýmsak, baharat,kereviz,havuç,kereviz yapraðý,safran |
|
P?r?ikli "bir havu? ?e?idi", mercimek, soğan, sarımsak, domates salçası, ki?ni?, maydanoz |
|
Nohut, kiþniþ, soðan, sarýmsak,yumurta,susam,bakla |
|
|
pirinç, tereyaðý, et suyu. |
|
Bulgur, kuzu kulaðý, soðan, salça |
|
hamur, pirinç, kuþ üzümü, çam fýstýðý, badem, tavuk-horoz eti, soðan, tereyaðý. |
|
|
ham cevizden, yeþil kabuðu türlü iþlemlerden geçirilerek yapýlýr. |
|
Hamur, fýstýk, þeker, tereyaðý, kaymak (fýrýnda piþer). |
Kilis, Nizip(G.Antep) |
taze peynirli tel kadayýf (sýcak yenilir). |
|
un, irmik, antep fýstýðý, zeytinyaðý, köpük helvasý (çöven köpüðü). |
|
|
|
kaynatýlýp kendi kendine soðutulmuþ süt ve dövülmüþ kuru incir.
|
|
Turunçgiller, þeker |
|
baklava türü. |
|
kabak, þeker, limon, tahin ya da ceviz (hatay usulü). |
|
patlýcan, þeker, vanilya ve limon.
|
|
|
Ayva, þeker |
|
|
|
22-29 Nisan 2024
|
|
|
|
|
|