
|
| kýrmýzý mercimek, nane, sarýmsak, soðan, baharat. |
Tüm Bölgeler |
kuzu kelle, kuzu paça, kuzu kemiði,
(Ýsteðe göre sarýmsak, biber, limon, sirke) |
Güneydoðu ve Tüm Bölgeler |
| buðday, nohut, soðan, sarýmsak, domates salçasý, baharat, kemik suyu,kuzu eti |
|

|
| patlýcan, sarýmsak, kuzu eti, domates, biber, salça, baharat, |
Tüm Bölgeler |
| beyaz lahana, kýyma, bulgur, soðan, baharat, salçalar. |
Malatya |
| Kanlýca mantarý, eriþte,dana kýyma köfte,yoðurt,süt,nohut,tarhun |
|
| kuzu eti,soðan, sarýmsak, süt,baharat, közlenmiþ patlýcan,un,tereyað |
Tüm Bölgeler |
| Ayva, kuzu incik, soðan, pekmez |
Tüm Bölgeler |
| kabak, kýyma, bulgur, soðan, maydanoz, sarýmsak, salça, baharat,reyhan |
Bitlis ve Çevresi |
| Kýyma, pirinç,maydanoz,yumurta, soðan, baharat,un |
Tüm Bölgeler |
| bamya, kuzu eti, nohut, domates, ekþi, sarýmsak, salça, |
|
| Þeftali, kýyma, soðan, baharatlar, badem |
|
| soðan, dana kuzu kýyma, domates, baharat, domates ve biber salçasý, patlýcan,arpacýk soýðan |
Kilis |
| koyun baðýrsaðý, bulgur, soðan, baharat ve kuzu eti, biber ve domates salçasý. |
Güneydoðu ve Tüm Bölgeler |
| kurutulmuþ patlýcan veya biber, býçak kýymasý, pirinç,soðan, sarýmsak. |
Gaziantep ve Güneydoðu |

|
| Patlýcan, domates, biber, sarýmsak, baharat, zeytinyaðý,kiþniþ |
|
| bulgur, soðan, reyhan, yoðurt, zeytinyaðý. |
Van |
| Fasulye,soðan,pirinç,zeytinyað,tuz,pirinç,domates |
|
| Kabak,un,yumurta,taze soðan,sarýmsak,dereotu,maydanoz,baharat |
Tüm Bölgeler |
| kereviz,soðan,sarýmsak,portakal,baharat,havuç |
Marmara |
| Fýrýnda patlýcan,kabak,patates,biber,domates, sarýmsak, soðan |
|
| Börülce, kuru biber,zeytinyaðý,sarýmsak,baharat |
|
| ýspanak,kuru fasulye,soðan,sarýmsak,çemen,kara biber |
|
| Nohut, kiþniþ, soðan, sarýmsak,yumurta,susam,bakla |
Ortadoðu/Suriye |

|
| pirinç, tereyaðý, et suyu. |
Tüm Bölgeler |
| bulgur, domates,biber soðan, kimyon, salça,baþ biber,biber salçasý |
|
| hamur, pirinç, kuþ üzümü, çam fýstýðý, badem, tavuk-horoz eti, soðan, tereyaðý. |
Siirt ve Çevresi |
|
|
27 Ekim 2025 -03 Kasým 2025
|