 |
 |
 |
 |
 |
Çarþamba, 24 Kasým 2021 |
Servis Saatlerimiz 11:00-22:00 arasýndadýr. |
 |

|
demirhindi meyvesi. |
|

|
kýrmýzý mercimek, nane, sarýmsak, soðan, baharat. |
Tüm Bölgeler |
kuzu kelle, kuzu paça, kuzu kemiði,
(Ýsteðe göre sarýmsak, biber, limon, sirke) |
Güneydoðu ve Tüm Bölgeler |
kýrýk yarma, börülce, soðan, kýkýrdak, nane. |
|

|
barbunya, kuru soðan, kuzu eti, salça, sarýmsak, biber, kuru acý biber. |
|
üzüm yapraðý, pirinç, kýyma, soðan, sarýmsak, baharat, erik, kuþ üzümü |
|
kereviz,yer elmasý,lahana,soðan,kýyma, kuþüzü,badem |
|
kuzu incik, sarýmsak, soðan,erik |
|
yer elmasý, börülce, kuzu eti, yoðurt, tarhun. |
|
bulgur köftesi, kavurma, nohut, havuç, reyhan, salça, ekþi, baharat. |
Doðu Anadolu ve Çevresi |
kereviz, kýyma, süt, pirinç, soðan, maydanoz, tarhun, baharat.tereyað |
Marmara ve Çevresi |
ýsýrgan, eriþte, tavuk eti, mercimek, nohut, sarýmsak, nane. |
|
koyun baðýrsaðý, bulgur, soðan, baharat ve kuzu eti, biber ve domates salçasý. |
Güneydoðu ve Tüm Bölgeler |
kurutulmuþ patlýcan veya biber, býçak kýymasý, pirinç, bulgur, soðan, sarýmsak. |
Gaziantep ve Güneydoðu |

|
Patlýcan,yeþil mercimek,soðan,sarýmsak,domates,biber,salçalar,zeytinyað,baharat |
|
bulgur, soðan, reyhan, yoðurt, zeytinyaðý. |
Van |
Kabak,un,yumurta,taze soðan,sarýmsak,dereotu,maydanoz,baharat |
Tüm Bölgeler |
Zeytinyaðý,sarýmsak,yoðurt,ceviz,fasulye |
|
pazý, soðan, sarýmsak, havuç, zeytinyaðý. |
|
kereviz,soðan,sarýmsak,portakal,baharat. |
Marmara |
Nohut, kiþniþ, soðan, sarýmsak,yumurta,susam,bakla |
Ortadoðu/Suriye |

|
pirinç, tereyaðý, et suyu. |
Tüm Bölgeler |
mendi otu, bulgur, soðan, sarýmsak, baharat, salça. |
|
hamur, pirinç, kuþ üzümü, çam fýstýðý, badem, tavuk-horoz eti, soðan, tereyaðý. |
Siirt ve Çevresi |

|
ham cevizden, yeþil kabuðu türlü iþlemlerden geçirilerek yapýlýr. |
|
taze peynirli tel kadayýf (sýcak yenilir). |
|
un, irmik, antep fýstýðý, zeytinyaðý, köpük helvasý (çöven köpüðü). |
|
hamur, fýstýk, þeker, tereyaðý, kaymak, tarçýn. (fýrýnda piþer) |
|
kaynatýlýp kendi kendine soðutulmuþ süt ve dövülmüþ kuru incir.
|
|
baklava türü. |
|
sýrýk domates, badem, susam, kaymak, limon ve þeker.
|
|
kabak, þeker, limon, tahin ya da ceviz (hatay usulü). |
|
patlýcan, þeker, vanilya ve limon.
|
|
|
|
07-14 Temmuz 2025
|
 |
|
|
|
 |