|
|
|
|
|
Pazar, 25 Ekim 2020 |
Servis Saatlerimiz 11:00-22:00 arasýndadýr. |
|
|
|
|
|
közlenmiþ domates ve biber, bulgur, reyhan, maydanoz, sarýmsak, salça. |
|
kýrmýzý mercimek, nane, sarýmsak, soðan, baharat. |
|
kuzu kelle, kuzu paça, kuzu kemiði,
(Ýsteðe göre sarýmsak, biber, limon, sirke) |
|
|
pazý, býçak kýymasý, soðan, bulgur, salça, baharat, maydanoz |
|
kereviz,yer elmasý,lahana,soðan,kýyma, kuþüzü,badem |
|
bulgur, yaðsýz koyun kýymasý ve eti, nohut, nane, mercimek, soðan, yoðurt. |
|
taze iç fasulye, kuzu eti, soðan, sarýmsak, salça, biber, baharat. |
|
Patlýcan, kuzu eti, nohut, yoðurt, reyhan |
|
pýrasa, kýyma,domates, biber, soðan, salça, un, yumurta, baharat |
|
bamya, kuzu eti, köz biber,kýrmýzý biber sarýmsak, süt,un, baharat. |
|
koyun baðýrsaðý, bulgur, soðan, baharat ve kuzu eti, biber ve domates salçasý. |
|
kurutulmuþ patlýcan veya biber, býçak kýymasý, pirinç, bulgur, nane, soðan, sarýmsak. |
|
|
kuru patlýcan, kuru domates, kuru biber, soðan, sarýmsak, domates biber salçasý, baharat, zeytinyaðý. |
|
bulgur, soðan, reyhan, yoðurt, zeytinyaðý. |
|
fasulye, soðan, sarýmsak, zeytinyaðý ,domates |
|
kereviz, pýrasa, patates, havuç, maydanoz, yumurta, kabak, sarýmsak, un. |
|
pazý, soðan, sarýmsak, havuç, zeytinyaðý. |
|
kereviz,soðan,sarýmsak,limon suyu,baharat. |
|
ýspanak, sarýmsak, soðan, al biber,yeþil biber,zeytinyaðý.börülce |
|
Nohut, kiþniþ, soðan, sarýmsak,yumurta,susam,bakla |
|
|
pirinç, tereyaðý, et suyu. |
|
yabani semizotu,ýspanak,baharatlar,soðan,salçalar,sarýmsak |
|
hamur, pirinç, kuþ üzümü, çam fýstýðý, badem, tavuk-horoz eti, soðan, tereyaðý. |
|
|
ham cevizden, yeþil kabuðu türlü iþlemlerden geçirilerek yapýlýr. |
|
Hamur, fýstýk, þeker, tereyaðý, kaymak (fýrýnda piþer). |
Kilis, Nizip(G.Antep) |
un, irmik, antep fýstýðý, zeytinyaðý, köpük helvasý (çöven köpüðü). |
|
kaynatýlýp kendi kendine soðutulmuþ süt ve dövülmüþ kuru incir.
|
|
Turunçgiller, þeker |
|
baklava türü. |
|
sýrýk domates, badem, susam, kaymak, limon ve þeker.
|
|
kabak, þeker, limon, tahin ya da ceviz (hatay usulü). |
|
patlýcan, þeker, vanilya ve limon.
|
|
|
|
22-29 Nisan 2024
|
|
|
|
|
|