  | 
       
     
        
           
                
                      | 
                      | 
                      | 
                
                 
                    
                 
                 
                      | 
                 
                 
                    | Cumartesi, 12 Ekim 2019 | 
                    Servis Saatlerimiz 11:00-22:00 arasýndadýr. | 
                  
                 
                      | 
                
                
                    
                       
                           
                               
                               
                                               
                                                   
                                                
                                               
                                                   
                                                
                                               
                                                    
 
  | 
                                                
                                                   
                                                       
                                                        | 
                                                        | 
                                                    
                                               
                                               
                                                   
                                                
                                           
                                               
                                                   
                                                
                                               
                                                   
                                                
                                               
                                                    
 
  | 
                                                
                                                   
                                                       
                                                       | kýrmýzý mercimek, nane, sarýmsak, soðan, baharat. | 
                                                       Tüm Bölgeler | 
                                                    
                                               
                                                   
                                                       
                                                       | Mulhiye otu, bulgur, soðan, sarýmsak, salça | 
                                                        | 
                                                    
                                               
                                                   
                                                       
                                                       kuzu kelle, kuzu paça, kuzu kemiði, 
(Ýsteðe göre sarýmsak, biber, limon, sirke) | 
                                                       Güneydoðu ve Tüm Bölgeler | 
                                                    
                                               
                                               
                                                   
                                                
                                           
                                               
                                                   
                                                
                                               
                                                   
                                                
                                               
                                                    
 
  | 
                                                
                                                   
                                                       
                                                       | patlýcan, sarýmsak, kuzu eti, domates, biber, salça, baharat,  | 
                                                       Tüm Bölgeler | 
                                                    
                                               
                                                   
                                                       
                                                       | patlýcan, kýyma, domates, biber, salça, soðan, baharat. | 
                                                        | 
                                                    
                                               
                                                   
                                                       
                                                       | dövme, horoz eti, soðan, baharat, tereyaðý,nohut,tereyað,ceviz | 
                                                        | 
                                                    
                                               
                                                   
                                                       
                                                       | kara lahana, býçak kýymasý, pirinç, tuz, karabiber, maydanoz, | 
                                                       Batý Karadeniz | 
                                                    
                                               
                                                   
                                                       
                                                       | Ayva,nar,dana eti,maydanoz,soðan,salça,baharatlar | 
                                                        | 
                                                    
                                               
                                                   
                                                       
                                                       | Pancar, bulgur köftesi, kuzu eti, nohut, salça, nane | 
                                                        | 
                                                    
                                               
                                                   
                                                       
                                                       | parça et, süt, biber, sarýmsak, bamya, baharat | 
                                                        | 
                                                    
                                               
                                                   
                                                       
                                                       | kestane, kebap, sarýmsak, domates, biber, nar, baharat. | 
                                                        | 
                                                    
                                               
                                                   
                                                       
                                                       | Kuzu eti, iç fasulye, salça, soðan, biber, baharat | 
                                                        | 
                                                    
                                               
                                                   
                                                       
                                                       | Çükündür, kýyma, pirinç, soðan, maydanoz, baharat | 
                                                        | 
                                                    
                                               
                                                   
                                                       
                                                       | Helis, teke kavurmasý, buðday, nohut, kurutulmuþ yoðurt, fasulye, mercimek, soðan, tereyaðý | 
                                                        | 
                                                    
                                               
                                                   
                                                       
                                                       | koyun baðýrsaðý, bulgur, soðan, baharat ve kuzu eti, biber ve domates salçasý. | 
                                                       Güneydoðu ve Tüm Bölgeler | 
                                                    
                                               
                                                   
                                                       
                                                       | kurutulmuþ patlýcan veya biber, býçak kýymasý, pirinç,soðan, sarýmsak. | 
                                                       Gaziantep ve Güneydoðu  | 
                                                    
                                               
                                               
                                                   
                                                
                                           
                                               
                                                   
                                                
                                               
                                                   
                                                
                                               
                                                    
 
  | 
                                                
                                                   
                                                       
                                                       | bulgur, soðan, reyhan, yoðurt, zeytinyaðý. | 
                                                       Van | 
                                                    
                                               
                                                   
                                                       
                                                       | fasulye, soðan, sarýmsak, zeytinyaðý,domates | 
                                                        | 
                                                    
                                               
                                                   
                                                       
                                                       | yeþil domates, soðan, sarýmsak, nohut ,zeytinyaðý,baharat | 
                                                        | 
                                                    
                                               
                                                   
                                                       
                                                       | kereviz,soðan,sarýmsak,portakal,baharat,havuç | 
                                                       Marmara | 
                                                    
                                               
                                                   
                                                       
                                                       | ýspanak, soðan, al biber,yeþil biber,zeytinyaðý,kabak | 
                                                        | 
                                                    
                                               
                                                   
                                                       
                                                       | Kereviz, soðan, sarýmsak, yumurta, un | 
                                                        | 
                                                    
                                               
                                                   
                                                       
                                                       | Nohut, kiþniþ, soðan, sarýmsak,yumurta,susam,bakla | 
                                                       Ortadoðu/Suriye | 
                                                    
                                               
                                               
                                                   
                                                
                                           
                                               
                                                   
                                                
                                               
                                                   
                                                
                                               
                                                    
 
  | 
                                                
                                                   
                                                       
                                                       | pirinç, tereyaðý, et suyu. | 
                                                       Tüm Bölgeler | 
                                                    
                                               
                                                   
                                                       
                                                       |  Viþne suyu ,firik, soðan, nohut, baharat | 
                                                        | 
                                                    
                                               
                                                   
                                                       
                                                       | hamur, pirinç, kuþ üzümü, çam fýstýðý, badem, tavuk-horoz eti, soðan, tereyaðý. | 
                                                       Siirt ve Çevresi | 
                                                    
                                               
                                               
                                                   
                                                
                                           
                                               
                                                   
                                                
                                               
                                                   
                                                
                                               
                                                    
 
  | 
                                                
                                                   
                                                       
                                                       | ham cevizden, yeþil kabuðu türlü iþlemlerden geçirilerek yapýlýr. | 
                                                        | 
                                                    
                                               
                                                   
                                                       
                                                       | Hamur, fýstýk, þeker, tereyaðý, kaymak (fýrýnda piþer). | 
                                                       Kilis, Nizip(G.Antep) | 
                                                    
                                               
                                                   
                                                       
                                                       | taze peynirli tel kadayýf (sýcak yenilir). | 
                                                        | 
                                                    
                                               
                                                   
                                                       
                                                       | un, irmik, antep fýstýðý, zeytinyaðý, köpük helvasý (çöven köpüðü). | 
                                                        | 
                                                    
                                               
                                                   
                                                       
                                                       | Baklava yufkasý, antep boz fýstýðý, sade yað, þeker þerbeti | 
                                                        | 
                                                    
                                               
                                                   
                                                       
                                                       kaynatýlýp kendi kendine soðutulmuþ süt ve dövülmüþ kuru incir. 
 | 
                                                        | 
                                                    
                                               
                                                   
                                                       
                                                       | Turunçgiller, þeker | 
                                                        | 
                                                    
                                               
                                                   
                                                       
                                                       | baklava türü. | 
                                                        | 
                                                    
                                               
                                                   
                                                       
                                                       | kabak, þeker, limon, tahin ya da ceviz (hatay usulü). | 
                                                        | 
                                                    
                                               
                                               
                                                   
                                                
                                            
                                | 
                                                           
                        
                     | 
                    03-10 Kasým 2025
 
 
 
 
 
 
 
 
  | 
                 
                 
                      | 
                 
                 
                    |   | 
                 
             
         | 
      
 
        | 
         |