|
|
|
|
|
Pazar, 28 Nisan 2019 |
Servis Saatlerimiz 11:00-22:00 arasýndadýr. |
|
|
kýrmýzý mercimek, nane, sarýmsak, soðan, baharat. |
|
kuzu kelle, kuzu paça, kuzu kemiði,
(Ýsteðe göre sarýmsak, biber, limon, sirke) |
|
Yabani otlar, bulgur, yoğurt, tarhun |
G?neydo |
|
Yeni dünya, kebap kýymasý, salça, baharat,domates,çarliston biber |
G.antep |
Kýyma, labada, bulgur, salça, soðan, sarýmsak, yeþillik |
|
Kuzu eti, Çaðla, sarýmsak, soðan, salça, nohut, baharat |
|
Ekþi erik, köfte, soðan, sarýmsak, baharat, salça |
|
Kuzu incik, taze sarýmsak, taze soðan, marul, rezene, dereotu , baharat,limon |
|
Kuzu eti, p?rasa, soğan, sarımsak, havu?, patates, sirke, sal |
|
ýsýrgan, eriþte, tavuk eti, mercimek, nohut, sarýmsak, nane. |
|
koyun baðýrsaðý, bulgur, soðan, baharat ve kuzu eti, biber ve domates salçasý. |
|
Kenger, nohut, kuzu eti, dövme buðday, yoðurt, hasbir |
Diyarbakýr |
kurutulmuþ patlýcan veya biber, býçak kýymasý, pirinç, bulgur, nane, soðan, sarýmsak. |
|
|
bulgur, soðan, reyhan, yoðurt, zeytinyaðý. |
|
Ebegümeci, soðan, al biber, çarliston biber, zeytinyaðý,sarýmsak |
|
kereviz, pýrasa, patates, havuç, maydanoz, yumurta, kabak, sarýmsak, un. |
|
Bakla, salça, kuru soðan, sarýmsak, dereotu, zeytinyaðý |
|
Olmam?? incir, domates, soğan, sarımsak, sal |
Nizip (Gaziantep) |
Nohut, soğan, sarımsak, kuru domates, kuru biber, havu?, salça, zeytinya |
|
Enginar, pirinç, sýzma zeytinyaðý, dereotu, maydanoz,çam fýstýðý |
Ege,Akdeniz |
Nohut, kiþniþ, soðan, sarýmsak,yumurta,susam,bakla |
|
|
pirinç, tereyaðý, et suyu. |
|
yabani semizotu,ýspanak,baharatlar,soðan,salçalar,sarýmsak |
|
hamur, pirinç, kuþ üzümü, çam fýstýðý, badem, tavuk-horoz eti, soðan, tereyaðý. |
|
|
ham cevizden, yeþil kabuðu türlü iþlemlerden geçirilerek yapýlýr. |
|
Hamur, fýstýk, þeker, tereyaðý, kaymak (fýrýnda piþer). |
Kilis, Nizip(G.Antep) |
taze peynirli tel kadayýf (sýcak yenilir). |
|
un, irmik, antep fýstýðý, zeytinyaðý, köpük helvasý (çöven köpüðü). |
|
|
|
kaynatýlýp kendi kendine soðutulmuþ süt ve dövülmüþ kuru incir.
|
|
Turunçgiller, þeker |
|
baklava türü. |
|
kabak, þeker, limon, tahin ya da ceviz (hatay usulü). |
|
patlýcan, þeker, vanilya ve limon.
|
|
|
Bahar Yeþillikleri |
|
|
|
22-29 Nisan 2024
|
|
|
|
|
|