|
|
|
|
|
Cumartesi, 16 Þubat 2019 |
Servis Saatlerimiz 11:00-22:00 arasýndadýr. |
|
|
kýrmýzý mercimek, nane, sarýmsak, soðan, baharat. |
|
Mulhiye otu, bulgur, soðan, sarýmsak, salça |
|
kuzu kelle, kuzu paça, kuzu kemiði,
(Ýsteðe göre sarýmsak, biber, limon, sirke) |
|
|
Ayva, kuzu incik, soðan,sarýmsak,domates salçasý,biber salçasý |
|
bulgur, yaðsýz koyun kýymasý, nohut, soðan, sarýmsak, salça, kuzu eti, baharat. |
|
beyaz lahana, kýyma, pirinç,bulgur, soðan, sarýmsak, maydanoz, baharat, domates salçasý,biber salçasý,
|
|
Arpacýk soðan, elde çekilmiþ koyun kýymasý, nar ekþisi, viþne, baharat |
|
Kuzu eti, yarma buðday, nohut, baharat |
|
Eriþte, tavuk eti, soðan, mercimek, soðan, ýsýrgan |
|
Kereviz, kıyma, s?t, soğan, maydanoz, tarhun, baharat |
|
koyun baðýrsaðý, bulgur, soðan, baharat ve kuzu eti, biber ve domates salçasý. |
|
kurutulmuþ patlýcan veya biber, býçak kýymasý, pirinç, bulgur, nane, soðan, sarýmsak. |
|
kuzu eti, buðday, nohut, kurutulmuþ yoðurt, fasulye, mercimek, kenevir tohumu, soðan. |
|
Kuzu eti, nohut, yoðurt, taze sarýmsak, baharat, zeytinyaðý,taze bakla |
|
|
bulgur, soðan, reyhan, yoðurt, zeytinyaðý. |
|
kestane kabaðý, pirinç, üzüm, badem, dereotu, baharat. |
|
kereviz, pýrasa, patates, havuç, maydanoz, yumurta, kabak, sarýmsak, un. |
|
kereviz,soðan,sarýmsak,limon suyu,baharat. |
|
Kuru fasulye, soðan, sarýmsak, baharat,kereviz,havuç,kereviz yapraðý,safran |
|
Kuru Patlıcan, kuru domates, kuru biber, nohut, soğan, sarımsak, sal |
|
Nohut, kiþniþ, soðan, sarýmsak,yumurta,susam,bakla |
|
|
Pirinç, havuç, kuzu eti, soðan, baharat, tereyaðý |
|
pirinç, tereyaðý, et suyu. |
|
Viþne suyu ,firik, soðan, nohut, baharat |
|
hamur, pirinç, kuþ üzümü, çam fýstýðý, badem, tavuk-horoz eti, soðan, tereyaðý. |
|
|
ham cevizden, yeþil kabuðu türlü iþlemlerden geçirilerek yapýlýr. |
|
Hamur, fýstýk, þeker, tereyaðý, kaymak (fýrýnda piþer). |
Kilis, Nizip(G.Antep) |
taze peynirli tel kadayýf (sýcak yenilir). |
|
un, irmik, antep fýstýðý, zeytinyaðý, köpük helvasý (çöven köpüðü). |
|
|
|
kaynatýlýp kendi kendine soðutulmuþ süt ve dövülmüþ kuru incir.
|
|
Turunçgiller, þeker |
|
baklava türü. |
|
kabak, þeker, limon, tahin ya da ceviz (hatay usulü). |
|
patlýcan, þeker, vanilya ve limon.
|
|
|
Ayva, þeker |
|
|
|
22-29 Nisan 2024
|
|
|
|
|
|