|
|
|
|
|
Cumartesi, 15 Aralýk 2018 |
Servis Saatlerimiz 11:00-22:00 arasýndadýr. |
|
|
Isýrgan otu, bulgur, yoðurt, tarhun,ekþi |
|
kýrmýzý mercimek, nane, sarýmsak, soðan, baharat. |
|
kuzu kelle, kuzu paça, kuzu kemiði,
(Ýsteðe göre sarýmsak, biber, limon, sirke) |
|
|
Çiçek bamya, kuzu eti, kuru domates, nohut, limon |
|
?algam, kıyma, s?t, pirinç, bulgur, reyhan, soğan, maydanoz, baharat
|
|
dövme, horoz eti, soðan, baharat, tereyaðý,nohut |
|
Kuzu eti, kurutulmu? taze fasulye, soğan, biber, kuru domates |
|
P?rasa, kıyma, bulgur, pirinç, kereviz, havu?, soğan, sarımsak, maydanoz, dereotu, sirke |
|
ayva, kýyma, soðan, kuru üzüm, tarçýn, karabiber,badem,kuþ üzümü |
|
soðan, býçak kýymasý, domates, baharat, domates ve biber salçasý. |
|
pirzola, ayva, soðan, sarýmsak, salça, baharat, nar ekþisi. |
|
koyun baðýrsaðý, bulgur, soðan, baharat ve kuzu eti, biber ve domates salçasý. |
|
pirinç, koyun eti ve kýymasý, süzme yoðurt, nohut, nane. |
|
kurutulmuþ patlýcan veya biber, býçak kýymasý, pirinç, bulgur, nane, soðan, sarýmsak. |
|
kuzu eti, buðday, nohut, kurutulmuþ yoðurt, fasulye, mercimek, kenevir tohumu, soðan. |
|
|
bulgur, soðan, reyhan, yoðurt, zeytinyaðý. |
|
kestane kabaðý, pirinç, üzüm, badem, dereotu, baharat. |
|
kereviz, pýrasa, patates, havuç, maydanoz, yumurta, kabak, sarýmsak, un. |
|
yabani semiz otu, bulgur,nohut, soðan, mercimek, salça, sarýmsak, nane,limon suyu |
Nizip(G.Antep) |
kereviz,soðan,sarýmsak,limon suyu,baharat. |
|
Dikenli kabak, soğan, sarımsak, nohut, havu?, dereotu, maydanoz |
|
Nohut, kiþniþ, soðan, sarýmsak,yumurta,susam,bakla |
|
|
pirinç, tereyaðý, et suyu. |
|
Firik, tavuk, soðan, baharat |
|
hamur, pirinç, kuþ üzümü, çam fýstýðý, badem, tavuk-horoz eti, soðan, tereyaðý. |
|
|
ham cevizden, yeþil kabuðu türlü iþlemlerden geçirilerek yapýlýr. |
|
Hamur, fýstýk, þeker, tereyaðý, kaymak (fýrýnda piþer). |
Kilis, Nizip(G.Antep) |
taze peynirli tel kadayýf (sýcak yenilir). |
|
un, irmik, antep fýstýðý, zeytinyaðý, köpük helvasý (çöven köpüðü). |
|
kaynatýlýp kendi kendine soðutulmuþ süt ve dövülmüþ kuru incir.
|
|
Turunçgiller, þeker |
|
baklava türü. |
|
sýrýk domates, badem, susam, kaymak, limon ve þeker.
|
|
kabak, þeker, limon, tahin ya da ceviz (hatay usulü). |
|
patlýcan, þeker, vanilya ve limon.
|
|
|
Ayva, þeker |
|
|
|
22-29 Nisan 2024
|
|
|
|
|
|