 |
 |
 |
 |
 |
Pazar, 19 Ocak 2025 |
Servis Saatlerimiz 11:00-22:00 arasýndadýr. |
 |

|
kýrmýzý mercimek, nane, sarýmsak, soðan, baharat. |
Tüm Bölgeler |
kuzu kelle, kuzu paça, kuzu kemiði,
(Ýsteðe göre sarýmsak, biber, limon, sirke) |
Güneydoðu ve Tüm Bölgeler |
Mercimek,et suyu,baharat |
Tüm Bölgeler |
Bulgur,soðan,baharat,domates ve biber salçasý,muhliye otu,limon suyu, domates,biber |
Suriye |

|
patlýcan, sarýmsak, kuzu eti, domates, biber, salça, baharat, |
Tüm Bölgeler |
beyaz lahana, kýyma, bulgur, soðan, baharat, salçalar. |
Malatya |
Dana eti, arpacýk soðan, ayva, elma, sarýmsak, nohut, baharat |
|
Kýyma, pirinç, dereotu, maydanoz,yumurta, soðan, baharat,un |
Tüm Bölgeler |
kuzu eti, kuru fasulye, soðan, sarýmsak, domates, baharat. |
Tüm Bölgeler |
tavuk,baharat,pekmez,soðan, sarýmsak, nar, kuru biber, kuru domates |
Güneydoðu |
Kuzu eti, kuru kayýsý, soðan, baharat, salçalar |
Malatya |
koyun baðýrsaðý, bulgur, soðan, baharat ve kuzu eti, biber ve domates salçasý. |
Güneydoðu ve Tüm Bölgeler |
kurutulmuþ patlýcan veya biber, býçak kýymasý, pirinç, bulgur, soðan, sarýmsak. |
Gaziantep ve Güneydoðu |
Kuzu eti, nohut, yoðurt, taze sarýmsak, baharat, zeytinyaðý |
Gaziantep |

|
bulgur, soðan, reyhan, yoðurt, zeytinyaðý. |
Van |
barbunya, soðan, kereviz,havuç,sarýmsak,kuru domates,kuru biber, patates |
Istanbul ve Çevresi |
Kabak,un,yumurta,taze soðan,sarýmsak,dereotu,maydanoz,baharat |
Tüm Bölgeler |
Bakla, sarýmsak, soðan, zeytinyaðý, baharat |
|
Kurutulmuþ taze fasulye, soðan, sarýmsak, salça,kuru domates, kuru biber |
Artvin |
kereviz,soðan,sarýmsak,portakal,baharat. |
Marmara |
ýspanak, soðan, al biber,yeþil biber,zeytinyaðý |
|
Nohut, kiþniþ, soðan, sarýmsak,yumurta,susam,bakla |
Ortadoðu/Suriye |

|
Bulgur, nohut, soðan, zeytinyað |
Nizip/Gaziantep |
kuzu eti, pirinç, soðan, nohut, üzüm, havuç, zerdeçal, tane kimyon, karabiber |
|
pirinç, tereyaðý, et suyu. |
Tüm Bölgeler |
hamur, pirinç, kuþ üzümü, çam fýstýðý, badem, tavuk-horoz eti, soðan, tereyaðý. |
Siirt ve Çevresi |
|
|
07-14 Temmuz 2025
|
 |
|
|
|
 |