 |
 |
 |
 |
 |
| Pazar, 15 Aralýk 2024 |
Servis Saatlerimiz 11:00-22:00 arasýndadýr. |
 |

|
| kýrmýzý mercimek, nane, sarýmsak, soðan, baharat. |
Tüm Bölgeler |
| Kereviz, soðan, sarýmsak, yoðurt, baharat |
Marmara, Balýkesir |
kuzu kelle, kuzu paça, kuzu kemiði,
(Ýsteðe göre sarýmsak, biber, limon, sirke) |
Güneydoðu ve Tüm Bölgeler |
| Mercimek,et suyu,baharat |
Tüm Bölgeler |

|
| patlýcan, sarýmsak, kuzu eti, domates, biber, salça, baharat, |
Tüm Bölgeler |
| Mantý, kuzu eti, pirinç, süzme yoðurt, kuru nane,nohut |
Nizip/Gaziantep |
| Kýyma, pirinç,maydanoz,yumurta, soðan, baharat,un |
Tüm Bölgeler |
| kuzu eti, kuru fasulye, soðan, sarýmsak, domates salçasý, baharat. |
Tüm Bölgeler |
| Kuzu kol, ayva, salça, nar ekþisi, soðan, sarýmsak, baharat |
Güneydoðu |
| Tavuk eti, kuru kayýsý, yenibahar, kiþniþ, karabiber, tarçýn, salça, baharat |
Doðu Anadolu Anadolu |
| koyun baðýrsaðý, bulgur, soðan, baharat ve kuzu eti, biber ve domates salçasý. |
Güneydoðu ve Tüm Bölgeler |
| kurutulmuþ patlýcan veya biber, býçak kýymasý, pirinç,soðan, sarýmsak. |
Gaziantep ve Güneydoðu |

|
| bulgur, soðan, reyhan, yoðurt, zeytinyaðý. |
Van |
| Taze iç barbunya, soðan, sarýmsak, patates, domates ve biber salçasý,havuç,kereviz,kuru domates,zeytinyað |
Istanbul ve Çevresi |
| pazý, taze lor, süt, bulgur, reyhan, baharat,zeytinyaðý,soðan |
Doðu Anadolu/Bayburt Çevresi |
| Kabak,un,yumurta,taze soðan,sarýmsak,dereotu,maydanoz,baharat |
Tüm Bölgeler |
| kereviz,soðan,sarýmsak,portakal,baharat,havuç |
Marmara |
| Yeþil fasulye, karalahana, pazý, soðan, sarýmsak, pýrasa, biber salçasý, domates salçasý, baharat, zeytinyaðý |
Orta Karadeniz |
| Kirpi mantarý, sarýmsak, baharatlar, zeytinyaðý, yeþil biber, kýrmýzý biber |
Batý Karadeniz |
| Nohut, kiþniþ, soðan, sarýmsak,yumurta,susam,bakla |
Ortadoðu/Suriye |

|
| pirinç, tereyaðý, et suyu. |
Tüm Bölgeler |
| hamur, pirinç, kuþ üzümü, çam fýstýðý, badem, tavuk-horoz eti, soðan, tereyaðý. |
Siirt ve Çevresi |
| bulgur, þehriye, sývýyað,soðan,baharat, |
Tüm Bölgeler |
|
|
10-17 Kasým 2025
|
 |
| |
|
|
 |