|
|
|
|
|
Çarþamba, 27 Kasým 2024 |
Servis Saatlerimiz 11:00-22:00 arasýndadýr. |
|
|
Dövme buðday, nohut, kekik, yoðurt |
G.Antep |
kýrmýzý mercimek, nane, sarýmsak, soðan, baharat. |
Tüm Bölgeler |
kuzu kelle, kuzu paça, kuzu kemiði,
(Ýsteðe göre sarýmsak, biber, limon, sirke) |
Güneydoðu ve Tüm Bölgeler |
Mercimek,et suyu,baharat |
Tüm Bölgeler |
|
patlýcan, sarýmsak, kuzu eti, domates, biber, salça, baharat, |
Tüm Bölgeler |
Patlýcan, dana eti,soðan,sarýmsak,domates ,biber,salça,baharat |
|
Kýyma, pirinç, dereotu, maydanoz,yumurta, soðan, baharat,un |
Tüm Bölgeler |
Kuzu eti, soðan, kuru kayýsý, nohut, baharat |
Ýç Anadolu |
kuzu eti, kuru fasulye, soðan, sarýmsak, domates ve biber salçasý, baharat. |
Tüm Bölgeler |
Eriþte, kýyma,yeþil mercimek,ýspanak,nohut,yoðurt,kuru nane,bulgur köftesi |
|
Tavuk,sarýmsak,limon,sirke,tereyað,soðan,maydanor,baharat,zencefil,hardal |
|
koyun baðýrsaðý, bulgur, soðan, baharat ve kuzu eti, biber ve domates salçasý. |
Güneydoðu ve Tüm Bölgeler |
kurutulmuþ patlýcan veya biber, býçak kýymasý, pirinç, bulgur, nane, soðan, sarýmsak. |
Gaziantep ve Güneydoðu |
|
bulgur, soðan, reyhan, yoðurt, zeytinyaðý. |
Van |
pazý, taze lor, süt, bulgur, reyhan, baharat,zeytinyaðý |
|
Kabak,un,yumurta,taze soðan,sarýmsak,deretu,maydanoz,baharat |
Tüm Bölgeler |
patates, kuru patlýcan, kuru biber,kuru domates, soðan, taze sarýmsak yapraðý, maydanoz, domates ve biber salçasý,taze sarýmsak yapraðý |
|
kereviz,soðan,sarýmsak,portakal,baharat. |
Marmara |
kara mantarý, sarýmsak,yeþil biber,baharat,zeytinyað |
|
Yeþil fasulye, karalahana, pazý, soðan, sarýmsak, pýrasa, biber salçasý, domates salçasý, baharat, zeytinyaðý |
Orta Karadeniz |
Sarýmsak,kýrmýzý biber,zeytinyað,karnabahar |
|
Nohut, kiþniþ, soðan, sarýmsak,yumurta,susam,bakla |
Ortadoðu/Suriye |
|
pirinç, tereyaðý, et suyu. |
Tüm Bölgeler |
bulgur, domates,biber soðan, kimyon, salça,taze kimyon,baþ biber,biber salçasý |
|
hamur, pirinç, kuþ üzümü, çam fýstýðý, badem, tavuk-horoz eti, soðan, tereyaðý. |
Siirt ve Çevresi |
|
|
09-16 Aralýk 2024
|
|
|
|
|
|