 |
 |
 |
 |
 |
| Salý, 26 Kasým 2024 |
Servis Saatlerimiz 11:00-22:00 arasýndadýr. |
 |

|
| maþ,yarma buðday, soðan, tarhun, kurutulmuþ biber, biber ve domates salçasý, baharat,et suyu |
Güneydoðu |
| kýrmýzý mercimek, nane, sarýmsak, soðan, baharat. |
Tüm Bölgeler |
kuzu kelle, kuzu paça, kuzu kemiði,
(Ýsteðe göre sarýmsak, biber, limon, sirke) |
Güneydoðu ve Tüm Bölgeler |
| Mercimek,et suyu,baharat |
Tüm Bölgeler |

|
| patlýcan, sarýmsak, kuzu eti, domates, biber, salça, baharat, |
Tüm Bölgeler |
| Mantý, kuzu eti, pirinç, süzme yoðurt, kuru nane,nohut |
Nizip/Gaziantep |
| pazý, býçak kýymasý, soðan, bulgur, salça, baharat, maydanoz |
Antakya |
| Ayva, kuzu incik, soðan, domates biber salçasý, pekmez |
Tüm Bölgeler |
| Kýyma, pirinç,maydanoz,yumurta, soðan, baharat,un |
Tüm Bölgeler |
| kuzu eti, kuru fasulye, soðan, sarýmsak, domates salçasý, baharat. |
Tüm Bölgeler |
| Nar, soðan, tavuk,kebaplýk soðan |
Siirt ve Güneydoðu |
| Dana eti, sarýmsak, limon, sirke, soðan, karabiber, kimyon |
Tüm Bölgeler |
| koyun baðýrsaðý, bulgur, soðan, baharat ve kuzu eti, biber ve domates salçasý. |
Güneydoðu ve Tüm Bölgeler |
| kurutulmuþ patlýcan veya biber, býçak kýymasý, pirinç,soðan, sarýmsak. |
Gaziantep ve Güneydoðu |

|
| pazý kökü, börülce, soðan, al biber,nane,zeytinyaðý,mercimek,nohut,yoðurt |
|
| bulgur, soðan, reyhan, yoðurt, zeytinyaðý. |
Van |
| Kabak,un,yumurta,taze soðan,sarýmsak,dereotu,maydanoz,baharat |
Tüm Bölgeler |
| Kuru patlýcan, kuru biber,kuru domates, soðan, maydanoz, patates, domates ve biber salçasý |
Güneydoðu |
| kereviz,soðan,sarýmsak,portakal,baharat,havuç |
Marmara |
| Taze fasulye, kuru biber,havuç,soðan,zeytinyaðý,sarýmsak,baharat |
Karadeniz |
| kara mantarý, sarýmsak,yeþil biber,baharat,zeytinyað |
|
| Nohut, kiþniþ, soðan, sarýmsak,yumurta,susam,bakla |
Ortadoðu/Suriye |

|
| pirinç, tereyaðý, et suyu. |
Tüm Bölgeler |
| kestane, bulgur, soðan, zerdeçal. |
|
| hamur, pirinç, kuþ üzümü, çam fýstýðý, badem, tavuk-horoz eti, soðan, tereyaðý. |
Siirt ve Çevresi |
|
|
03-10 Kasým 2025
|
 |
| |
|
|
 |