|
|
|
|
|
Pazartesi, 07 Ekim 2024 |
Servis Saatlerimiz 11:00-22:00 arasýndadýr. |
|
|
kýrmýzý mercimek, nane, sarýmsak, soðan, baharat. |
Tüm Bölgeler |
kuzu kelle, kuzu paça, kuzu kemiði,
(Ýsteðe göre sarýmsak, biber, limon, sirke) |
Güneydoðu ve Tüm Bölgeler |
yeþil mercimek,gendime,yarpuz |
|
|
patlýcan, sarýmsak, kuzu eti, domates, biber, salça, baharat, |
Tüm Bölgeler |
Kuzu eti , nohut ,yoðurt ,sarýmsak , pirinç , nane ,kelek,bulgur köftesi |
Gaziantep, Kilis |
kuzu eti, süt,baharat,közlenmiþ patlýcan,un,kaþar, |
|
Ayva, kuzu incik, soðan,sarýmsak,pekmez,domates biber salçasý,nar ekþisi |
|
kara lahana, býçak kýymasý, pirinç, tuz, karabiber, maydanoz, mýsýr yarmasý |
Batý Karadeniz |
Kýyma, pirinç, dereotu, maydanoz,yumurta, soðan, baharat,un |
Tüm Bölgeler |
kuzu eti, kuru fasulye, soðan, sarýmsak, domates ve biber salçasý, baharat. |
Tüm Bölgeler |
Þimama (Olmamýþ kavun), kýyma, nohut, maydanoz, soðan, üzüm, pirinç, nar |
|
Bulgur, sumak, isot, sarýmsak, maydanoz, salça, kýyma, yeþil soðan,yumurta,patates |
|
soðan, býçak kýymasý, domates, patlýcan, baharat, domates ve biber salçasý. |
|
koyun baðýrsaðý, bulgur, soðan, baharat ve kuzu eti, biber ve domates salçasý. |
Güneydoðu ve Tüm Bölgeler |
kurutulmuþ patlýcan veya biber, býçak kýymasý, pirinç, bulgur, nane, soðan, sarýmsak. |
Gaziantep ve Güneydoðu |
|
Taze börülce,soðan,sarýmsak,domates,baharat,zeytinyaðý |
|
Kuru patlýcan,mercimek,soðan,sarýmsak,kuru domater ,kuru biber,zeytinyað,baharat |
|
bulgur, soðan, reyhan, yoðurt, zeytinyaðý. |
Van |
kanlýca mantarý, soðan, baharat. |
|
Kabak,un,yumurta,taze soðan,sarýmsak,deretu,maydanoz,baharat |
Tüm Bölgeler |
Fýrýnda patlýcan,kabak,patates,biber,domates, sarýmsak, soðan |
|
fasulye,süt,soðan,kara biber,un,zeytinyað |
|
Nohut, kiþniþ, soðan, sarýmsak,yumurta,susam,bakla |
Ortadoðu/Suriye |
|
pirinç, tereyaðý, et suyu. |
Tüm Bölgeler |
Bulgur, zeytinyaðý, mercimek, soðan |
Kilis |
hamur, pirinç, kuþ üzümü, çam fýstýðý, badem, tavuk-horoz eti, soðan, tereyaðý. |
Siirt ve Çevresi |
|
|
16-23 Aralýk 2024
|
|
|
|
|
|