 |
 |
 |
 |
 |
Cumartesi, 14 Mayýs 2022 |
Servis Saatlerimiz 11:00-22:00 arasýndadýr. |
 |

|
Yoðurt, Çiriþ otu, bulgur, tarhun |
|

|
patlýcan, sarýmsak, kuzu eti, domates, biber, salça, baharat, |
Tüm Bölgeler |
Yeni dünya, kebap kýymasý, salça, baharat,domates,çarliston biber,baþ sarýmsak,patlýcan |
G.antep |
üzüm yapraðý, pirinç, kýyma, soðan, sarýmsak, baharat, erik, kuþ üzümü |
|
dövme, horoz eti, soðan, baharat, tereyaðý,nohut |
|
Kuzu incik, marul, taze soðan, taze sarýmsak, rezene, maydanoz, baharat, limon, zeytinyaðý |
|
Kýyma, pirinç, dereotu, maydanoz,yumurta, soðan, baharat,un |
Tüm Bölgeler |
Çaðla, kuzu eti, nohut, yoðurt, nane, zeytinyaðý,sarýmsak, taze sarýmsak. |
|
Kuzu kol marul, taze soðan, sarýmsak, limon, havuç, pazý kökü, dereotu, baharat,taze rezene,arpa þehriyeli pilav |
Tüm Bölgeler Ýstanbul Ve Çevresi |
soðan, býçak kýymasý, domates, baharat, domates ve biber salçasý, ayva, pekmez |
Kilis |
koyun baðýrsaðý, bulgur, soðan, baharat ve kuzu eti, biber ve domates salçasý. |
Güneydoðu ve Tüm Bölgeler |
Kuzu eti, erik, taze baþ sarýmsak, domates ve biber salçasý |
|
pirinç, koyun eti ve kýymasý, yoðurt, nohut, nane. |
Gaziantep |
kurutulmuþ patlýcan veya biber, býçak kýymasý, pirinç, bulgur, soðan, sarýmsak. |
Gaziantep ve Güneydoðu |

|
bulgur, soðan, reyhan, yoðurt, zeytinyaðý. |
Van |
Kabak,un,yumurta,taze soðan,sarýmsak,dereotu,maydanoz,baharat |
Tüm Bölgeler |
Taze bakla, soðan, sarýmsak, dereotu, limon, baharat, zeytinyaðý. |
|
Ispanak,yeþil mercimek,kuru soðan,sarýmsak,salça,limon suyu,nane |
|
Olmamýþ incir,soðan,sarýmsak,domates ve biber salçasý,baharat |
|
Soðan,sultaniye bezelyesi,zeytinyaðý,tuz,soðan,
sarýmsak |
|
Enginar, pirinç, sýzma zeytinyaðý, dereotu, maydanoz,çam fýstýðý |
Ege,Akdeniz |
Nohut, kiþniþ, soðan, sarýmsak,yumurta,susam,bakla |
Ortadoðu/Suriye |

|
pirinç, tereyaðý, et suyu. |
Tüm Bölgeler |
hamur, pirinç, kuþ üzümü, çam fýstýðý, badem, tavuk-horoz eti, soðan, tereyaðý. |
Siirt ve Çevresi |
Firik,bulgur , soðan, karabiber,,salça |
Nizip(G.Antep) |
|
|
07-14 Temmuz 2025
|
 |
|
|
|
 |