 |
 |
 |
 |
 |
| Cumartesi, 29 Ocak 2022 |
Servis Saatlerimiz 11:00-22:00 arasýndadýr. |
 |

|
| demirhindi meyvesi. |
|

|
| kýrmýzý mercimek, nane, sarýmsak, soðan, baharat. |
Tüm Bölgeler |
| yoðurt, bulgur, lahana, tarhun,sarýmsak |
|
kuzu kelle, kuzu paça, kuzu kemiði,
(Ýsteðe göre sarýmsak, biber, limon, sirke) |
Güneydoðu ve Tüm Bölgeler |

|
| Þalgam, kýyma, pirinç, soðan, maydanoz, süt, baharat,kuþ üzümü |
|
| Patlýcan,dana eti,soðan,domates,biber,sarýmsak,salçalar |
|
| Lahana,kýyma,soðan,sarýmsak,bulgur,pirinç,salçalar,sývýyað,karabiber |
Gaziantep |
| Kuzu eti, bal kabaðý, nohut, soðan, sarýmsak, baharat, salça, ekþi |
|
| kuzu kaburga, kurutulmuþ fasulye, kurutulmuþ domates ve biber, soðan, sarýmsak, domates salçasý. |
|
| soðan, dana kuzu kýyma, domates, baharat, domates ve biber salçasý, patlýcan,arpacýk soýðan |
Kilis |
| pirzola, ayva, soðan, sarýmsak, salça, baharat, nar ekþisi. |
Gaziantep ve Güneydoðu |
| koyun baðýrsaðý, bulgur, soðan, baharat ve kuzu eti, biber ve domates salçasý. |
Güneydoðu ve Tüm Bölgeler |
| pirinç, koyun eti ve kýymasý, yoðurt, nohut, nane. |
Gaziantep |
| kurutulmuþ patlýcan veya biber, býçak kýymasý, pirinç,soðan, sarýmsak. |
Gaziantep ve Güneydoðu |
| kuzu eti, buðday, nohut, kurutulmuþ yoðurt, fasulye, mercimek, kenevir tohumu, soðan,lüþke otu. |
(Van) |
| Kuzu eti, nohut, yoðurt, taze sarýmsak, baharat, zeytinyaðý |
Gaziantep |

|
| bulgur, soðan, reyhan, yoðurt, zeytinyaðý. |
Van |
| Karalahana,soðan,zeytinyaðý,bulgur,baharat |
|
| Kabak,un,yumurta,taze soðan,sarýmsak,dereotu,maydanoz,baharat |
Tüm Bölgeler |
| Soðan,sarýmsak,al biber,baharat,mevsim otlarý,zeytinyað |
|
| kereviz,soðan,sarýmsak,portakal,baharat,havuç |
Marmara |
| Zeytin, sarýmsak, kereviz, patates, limon suyu, baharatlar,kuru domates,kuru biber |
|
| kuru patlýcan,soðan,sarýmsak,kuru domates,kuru biber,salça,baharat,limon ekþisi,börülce |
Manisa |
| Nohut, kiþniþ, soðan, sarýmsak,yumurta,susam,bakla |
Ortadoðu/Suriye |

|
| kuzu eti, pirinç, soðan, nohut, üzüm, havuç, zerdeçal, tane kimyon, karabiber |
|
| pirinç, tereyaðý, et suyu. |
Tüm Bölgeler |
| Viþne suyu ,firik, soðan, nohut, baharat |
|
| hamur, pirinç, kuþ üzümü, çam fýstýðý, badem, tavuk-horoz eti, soðan, tereyaðý. |
Siirt ve Çevresi |

|
| ham cevizden, yeþil kabuðu türlü iþlemlerden geçirilerek yapýlýr. |
|
| Hamur, fýstýk, þeker, tereyaðý, kaymak (fýrýnda piþer). |
Kilis, Nizip(G.Antep) |
| taze peynirli tel kadayýf (sýcak yenilir). |
|
| un, irmik, antep fýstýðý, zeytinyaðý, köpük helvasý (çöven köpüðü). |
|
kaynatýlýp kendi kendine soðutulmuþ süt ve dövülmüþ kuru incir.
|
|
| baklava türü. |
|
sýrýk domates, badem, susam, kaymak, limon ve þeker.
|
|
| kabak, þeker, limon, tahin ya da ceviz (hatay usulü). |
|
patlýcan, þeker, vanilya ve limon.
|
|
|
|
03-10 Kasým 2025
|
 |
| |
|
|
 |