|
|
|
|
|
Salý, 25 Ocak 2022 |
Servis Saatlerimiz 11:00-22:00 arasýndadýr. |
|
|
demirhindi meyvesi. |
|
|
maþ, soðan, tarhun, kurutulmuþ biber, biber ve domates salçasý, baharat, kemik suyu |
|
kýrmýzý mercimek, nane, sarýmsak, soðan, baharat. |
|
kuzu kelle, kuzu paça, kuzu kemiði,
(Ýsteðe göre sarýmsak, biber, limon, sirke) |
|
|
kuzu eti, sarýmsak, yoðurt, baharat, salça. |
|
barbunya, kuru soðan, kuzu eti, salça, sarýmsak, biber, kuru acý biber. |
|
kara lahana, býçak kýymasý, pirinç,bulgur, soðan, sarýmsak, maydanoz, baharat. |
|
þalgam, dana eti, soðan, domates salçasý, baharat. |
|
tavuk eti, kuru erik, soðan, domates salçasý. |
|
koyun baðýrsaðý, bulgur, soðan, baharat ve kuzu eti, biber ve domates salçasý. |
|
pirinç, koyun eti ve kýymasý, süzme yoðurt, nohut, nane. |
|
kurutulmuþ patlýcan veya biber, býçak kýymasý, pirinç, bulgur, nane, soðan, sarýmsak. |
|
|
bulgur, soðan, reyhan, yoðurt, zeytinyaðý. |
|
Soðan,zeytinyaðý,þevket-i bostan(dikenli bitki) yapraklarý |
|
kereviz, pýrasa, patates, havuç, maydanoz, yumurta, kabak, sarýmsak, un. |
|
Yer elmasý,kereviz,havuç,soðan,sarýmsak,baharat,yeþillik |
|
pancar, soðan, börülce, zeytinyaðý. |
|
Nohut, kiþniþ, soðan, sarýmsak,yumurta,susam,bakla |
|
|
pirinç, tereyaðý, et suyu. |
|
Keþür(siyah havuç),soðan,sarýmsak,sývýyað,baharat,bulgur |
|
hamur, pirinç, kuþ üzümü, çam fýstýðý, badem, tavuk-horoz eti, soðan, tereyaðý. |
|
|
ham cevizden, yeþil kabuðu türlü iþlemlerden geçirilerek yapýlýr. |
|
Hamur, fýstýk, þeker, tereyaðý, kaymak (fýrýnda piþer). |
Kilis, Nizip(G.Antep) |
taze peynirli tel kadayýf (sýcak yenilir). |
|
un, irmik, antep fýstýðý, zeytinyaðý, köpük helvasý (çöven köpüðü). |
|
kaynatýlýp kendi kendine soðutulmuþ süt ve dövülmüþ kuru incir.
|
|
baklava türü. |
|
sýrýk domates, badem, susam, kaymak, limon ve þeker.
|
|
kabak, þeker, limon, tahin ya da ceviz (hatay usulü). |
|
patlýcan, þeker, vanilya ve limon.
|
|
|
|
15-22 Nisan 2024
|
|
|
|
|
|