 |
 |
 |
 |
 |
| Çarþamba, 12 Ocak 2022 |
Servis Saatlerimiz 11:00-22:00 arasýndadýr. |
 |

|
| demirhindi meyvesi. |
|

|
| kýrmýzý mercimek, nane, sarýmsak, soðan, baharat. |
Tüm Bölgeler |
kuzu kelle, kuzu paça, kuzu kemiði,
(Ýsteðe göre sarýmsak, biber, limon, sirke) |
Güneydoðu ve Tüm Bölgeler |
| dövme buðday, nohut, yeþil mercimek, salça, tarhun, soðan, baharat, zeytinyaðý,kuru biber, |
|

|
| barbunya, kuru soðan, kuzu eti, salça, sarýmsak, biber, kuru acý biber. |
|
| kýyma, pirinç, patates, soðan, sarýmsak, un, kemik suyu, baharat. |
|
| kara lahana, býçak kýymasý, pirinç, tuz, karabiber, maydanoz, |
Batý Karadeniz |
| yoðurt.bulgur köftesi, kavurma, nohut, kuru nane, kelek |
|
| Þalgam, kýyma, pirinç, soðan, maydanoz, süt, baharat,kuþ üzümü |
|
| kestane, kuzu eti, arpacýk soðan, kuru üzüm, tarçýn, karabiber. |
|
| pirzola, ayva, soðan, sarýmsak, salça, baharat, nar ekþisi. |
Gaziantep ve Güneydoðu |
| koyun baðýrsaðý, bulgur, soðan, baharat ve kuzu eti, biber ve domates salçasý. |
Güneydoðu ve Tüm Bölgeler |
| kurutulmuþ patlýcan veya biber, býçak kýymasý, pirinç,soðan, sarýmsak. |
Gaziantep ve Güneydoðu |
| Kuzu eti, nohut, yoðurt, taze sarýmsak, baharat, zeytinyaðý |
Gaziantep |

|
| bulgur, soðan, reyhan, yoðurt, zeytinyaðý. |
Van |
| Kabak,un,yumurta,taze soðan,sarýmsak,dereotu,maydanoz,baharat |
Tüm Bölgeler |
| Kurutulmuþ fasulye, soðan, sarýmsak, kuru domates, zeytinyaðý |
|
| kereviz,soðan,sarýmsak,portakal,baharat,havuç |
Marmara |
| löbye, soðan, sarýmsak,taze sarýmsak yapraðý,al biber,zeytinyaðý,baharat |
|
| yer elmasý, zeytinyaðý |
|
| Nohut, kiþniþ, soðan, sarýmsak,yumurta,susam,bakla |
Ortadoðu/Suriye |

|
| pirinç, tereyaðý, et suyu. |
Tüm Bölgeler |
| hamur, pirinç, kuþ üzümü, çam fýstýðý, badem, tavuk-horoz eti, soðan, tereyaðý. |
Siirt ve Çevresi |
| bulgur, þehriye, sývýyað,soðan,baharat, |
Tüm Bölgeler |

|
| ham cevizden, yeþil kabuðu türlü iþlemlerden geçirilerek yapýlýr. |
|
| taze peynirli tel kadayýf (sýcak yenilir). |
|
| un, irmik, antep fýstýðý, zeytinyaðý, köpük helvasý (çöven köpüðü). |
|
| hamur, fýstýk, þeker, tereyaðý, kaymak, tarçýn. (fýrýnda piþer) |
|
kaynatýlýp kendi kendine soðutulmuþ süt ve dövülmüþ kuru incir.
|
|
| baklava türü. |
|
sýrýk domates, badem, susam, kaymak, limon ve þeker.
|
|
| kabak, þeker, limon, tahin ya da ceviz (hatay usulü). |
|
patlýcan, þeker, vanilya ve limon.
|
|
|
|
20-27 Ekim 2025
|
 |
| |
|
|
 |