 |
 |
 |
 |
 |
| Salý, 11 Ocak 2022 |
Servis Saatlerimiz 11:00-22:00 arasýndadýr. |
 |

|
| demirhindi meyvesi. |
|

|
| kýrmýzý mercimek, nane, sarýmsak, soðan, baharat. |
Tüm Bölgeler |
kuzu kelle, kuzu paça, kuzu kemiði,
(Ýsteðe göre sarýmsak, biber, limon, sirke) |
Güneydoðu ve Tüm Bölgeler |
| Kara havuç, þalgam, bulgur, salça, sarýmsak |
|

|
| patlýcan, sarýmsak, kuzu eti, domates, biber, salça, baharat, |
Tüm Bölgeler |
| Közde piþmiþ kebap, taze sarýmsak, salça, baharat, yoðurt |
|
| kara lahana, býçak kýymasý, pirinç, tuz, karabiber, maydanoz, |
Batý Karadeniz |
| pýrasa, dana kýyma,domates, biber, soðan, salça, un, yumurta, baharat |
Karadeniz |
| Ayva,soðan,sarýmsak,kuzu kol, baharat,domates salçasý,biber salçasý,nar ekþisi |
Güneydoðu |
| Dana gerdan,dövme,soðan,baharat,tereyað,cevizli biber |
|
| kuzu eti, kuru fasulye, soðan, sarýmsak, domates salçasý, baharat. |
Tüm Bölgeler |
| koyun baðýrsaðý, bulgur, soðan, baharat ve kuzu eti, biber ve domates salçasý. |
Güneydoðu ve Tüm Bölgeler |
| pirinç, koyun eti ve kýymasý, yoðurt, nohut, nane. |
Gaziantep |
| kurutulmuþ patlýcan veya biber, býçak kýymasý, pirinç,soðan, sarýmsak. |
Gaziantep ve Güneydoðu |

|
| bulgur, soðan, reyhan, yoðurt, zeytinyaðý. |
Van |
| Kabak,un,yumurta,taze soðan,sarýmsak,dereotu,maydanoz,baharat |
Tüm Bölgeler |
| Kuru patlýcan, kuru biber,kuru domates, soðan, maydanoz, patates, domates ve biber salçasý |
Güneydoðu |
| kereviz,soðan,sarýmsak,portakal,baharat,havuç |
Marmara |
| pancar, soðan, börülce, zeytinyaðý. |
|
| yer elmasý, zeytinyaðý |
|
| Nohut, kiþniþ, soðan, sarýmsak,yumurta,susam,bakla |
Ortadoðu/Suriye |

|
| pirinç, tereyaðý, et suyu. |
Tüm Bölgeler |
| Pýrasa, bulgur, soðan, sarýmsak,salça, baharat. |
Tüm Bölgeler |
| hamur, pirinç, kuþ üzümü, çam fýstýðý, badem, tavuk-horoz eti, soðan, tereyaðý. |
Siirt ve Çevresi |

|
| ham cevizden, yeþil kabuðu türlü iþlemlerden geçirilerek yapýlýr. |
|
| taze peynirli tel kadayýf (sýcak yenilir). |
|
| un, irmik, antep fýstýðý, zeytinyaðý, köpük helvasý (çöven köpüðü). |
|
| hamur, fýstýk, þeker, tereyaðý, kaymak, tarçýn. (fýrýnda piþer) |
|
kaynatýlýp kendi kendine soðutulmuþ süt ve dövülmüþ kuru incir.
|
|
| baklava türü. |
|
sýrýk domates, badem, susam, kaymak, limon ve þeker.
|
|
| kabak, þeker, limon, tahin ya da ceviz (hatay usulü). |
|
patlýcan, þeker, vanilya ve limon.
|
|
|
|
20-27 Ekim 2025
|
 |
| |
|
|
 |