 |
 |
 |
 |
 |
| Pazartesi, 10 Ocak 2022 |
Servis Saatlerimiz 11:00-22:00 arasýndadýr. |
 |

|
| demirhindi meyvesi. |
|

|
| Kereviz, bulgur, yoðurt,sarýmsak |
Marmara |
| kýrmýzý mercimek, nane, sarýmsak, soðan, baharat. |
Tüm Bölgeler |
kuzu kelle, kuzu paça, kuzu kemiði,
(Ýsteðe göre sarýmsak, biber, limon, sirke) |
Güneydoðu ve Tüm Bölgeler |

|
| patlýcan, sarýmsak, kuzu eti, domates, biber, salça, baharat, |
Tüm Bölgeler |
| beyaz lahana, kýyma, bulgur, soðan, baharat, salçalar. |
Malatya |
| kereviz,yer elmasý,lahana,soðan,kýyma, kuþüzü,badem |
|
| Kuru soðan, kýyma, pirinç, bulgur, sarýmsak, salça, sirke, maydanoz, reyhan |
|
| kýyma, pirinç, patates, soðan, sarýmsak, un, kemik suyu, baharat. |
|
| yoðurt.bulgur köftesi, kavurma, nohut, kuru nane, kelek |
|
| kuzu incik, patates, soðan, sarýmsak,biber,domates,biber, erik |
|
| koyun baðýrsaðý, bulgur, soðan, baharat ve kuzu eti, biber ve domates salçasý. |
Güneydoðu ve Tüm Bölgeler |
| kurutulmuþ patlýcan veya biber, býçak kýymasý, pirinç,soðan, sarýmsak. |
Gaziantep ve Güneydoðu |
| Kuzu eti, nohut, yoðurt, taze sarýmsak, baharat, zeytinyaðý, bakla |
Gaziantep |

|
| bulgur, soðan, reyhan, yoðurt, zeytinyaðý. |
Van |
| Karalahana,soðan,zeytinyaðý,bulgur,baharat |
|
| Balkabaðý,kereviz,maydanoz,dereotu,sarýmsak,yumurta,baharat,patates |
Tüm Bölgeler |
| Kuru patlýcan, kuru biber,kuru domates, soðan, maydanoz, patates, domates ve biber salçasý |
Güneydoðu |
| yabani semiz otu, bulgur,börülce, soðan, mercimek, salça, sarýmsak, nane,limon suyu |
Nizip(G.Antep) |
| kereviz,soðan,sarýmsak,portakal,baharat |
Marmara |
|
|
| Nohut, kiþniþ, soðan, sarýmsak,yumurta,susam,bakla |
Ortadoðu/Suriye |

|
| mercimek, bulgur, soðan, zeytinyaðý. |
|
| pirinç, tereyaðý, et suyu. |
Tüm Bölgeler |
| hamur, pirinç, kuþ üzümü, çam fýstýðý, badem, tavuk-horoz eti, soðan, tereyaðý. |
Siirt ve Çevresi |

|
| ham cevizden, yeþil kabuðu türlü iþlemlerden geçirilerek yapýlýr. |
|
| taze peynirli tel kadayýf (sýcak yenilir). |
|
| un, irmik, antep fýstýðý, zeytinyaðý, köpük helvasý (çöven köpüðü). |
|
| hamur, fýstýk, þeker, tereyaðý, kaymak, tarçýn. (fýrýnda piþer) |
|
kaynatýlýp kendi kendine soðutulmuþ süt ve dövülmüþ kuru incir.
|
|
| baklava türü. |
|
sýrýk domates, badem, susam, kaymak, limon ve þeker.
|
|
| kabak, þeker, limon, tahin ya da ceviz (hatay usulü). |
|
patlýcan, þeker, vanilya ve limon.
|
|
|
|
08-15 Aralýk 2025
|
 |
| |
|
|
 |