 |
 |
 |
 |
 |
| Pazar, 12 Aralýk 2021 |
Servis Saatlerimiz 11:00-22:00 arasýndadýr. |
 |

|
| demirhindi meyvesi. |
|

|
| kýrmýzý mercimek, nane, sarýmsak, soðan, baharat. |
Tüm Bölgeler |
| þalgam, dövme, kýrmýzý mercimek, yoðurt, karabiber, tarhun, kemik suyu. |
|
kuzu kelle, kuzu paça, kuzu kemiði,
(Ýsteðe göre sarýmsak, biber, limon, sirke) |
Güneydoðu ve Tüm Bölgeler |

|
| barbunya, kuru soðan, kuzu eti, salça, sarýmsak, biber, kuru acý biber. |
|
| Patlýcan, kebap kýymasý, soðan, yeþil biber, domates, salça, baharat |
|
| Hatay kabaðý, kuzu eti, tuzlu yoðurt, pirinç, nohut, nane, zeytinyaðý. |
|
| dövme, horoz eti, soðan, baharat, tereyaðý,nohut,tereyað,ceviz |
|
| Dana eti,soðan,baharat,nar, avya, maydanoz, domates ve biber salçasý |
Hakkari ve Çevresi |
| bulgur köftesi, kavurma, nohut, havuç, reyhan, salça, ekþi, baharat. |
Doðu Anadolu ve Çevresi |
| tavuk eti, kuru kayýsý, soðan, kiþniþ, zerdeçal, nohut |
|
| kara lahana, býçak kýymasý, bulgur, soðan, sarýmsak, maydanoz, dere otu, baharat. |
|
| koyun baðýrsaðý, bulgur, soðan, baharat ve kuzu eti, biber ve domates salçasý. |
Güneydoðu ve Tüm Bölgeler |
| kurutulmuþ patlýcan veya biber, býçak kýymasý, pirinç,soðan, sarýmsak. |
Gaziantep ve Güneydoðu |

|
| bulgur, soðan, reyhan, yoðurt, zeytinyaðý. |
Van |
| Fasulye,soðan,pirinç,zeytinyað,tuz,pirinç,domates |
|
| Balkabaðý,kereviz,maydanoz,dereotu,sarýmsak,yumurta,baharat,patates |
Tüm Bölgeler |
| kereviz,soðan,sarýmsak,portakal,baharat |
Marmara |
| barbunya,soðan,sarýmsak,havuç,zeytinyaðý,baharat. |
|
| pazý kökü, havuç, soðan, sarýmsak, zeytinyaðý. |
|
| Nohut, kiþniþ, soðan, sarýmsak,yumurta,susam,bakla |
Ortadoðu/Suriye |

|
| pirinç, tereyaðý, et suyu. |
Tüm Bölgeler |
| Bulgur,kelem(lahana),soðan,sarýmsak,baharatlar,sývý yað,salçalar,kimyon, reyhan, karabiber |
Doðu Anadolu ve Çevresi |
| hamur, pirinç, kuþ üzümü, çam fýstýðý, badem, tavuk-horoz eti, soðan, tereyaðý. |
Siirt ve Çevresi |

|
| ham cevizden, yeþil kabuðu türlü iþlemlerden geçirilerek yapýlýr. |
|
| taze peynirli tel kadayýf (sýcak yenilir). |
|
| un, irmik, antep fýstýðý, zeytinyaðý, köpük helvasý (çöven köpüðü). |
|
| hamur, fýstýk, þeker, tereyaðý, kaymak, tarçýn. (fýrýnda piþer) |
|
kaynatýlýp kendi kendine soðutulmuþ süt ve dövülmüþ kuru incir.
|
|
| baklava türü. |
|
sýrýk domates, badem, susam, kaymak, limon ve þeker.
|
|
| kabak, þeker, limon, tahin ya da ceviz (hatay usulü). |
|
patlýcan, þeker, vanilya ve limon.
|
|
|
|
08-15 Aralýk 2025
|
 |
| |
|
|
 |