 |
 |
 |
 |
 |
| Pazartesi, 22 Kasým 2021 |
Servis Saatlerimiz 11:00-22:00 arasýndadýr. |
 |

|
| demirhindi meyvesi. |
|

|
| kýrmýzý mercimek, nane, sarýmsak, soðan, baharat. |
Tüm Bölgeler |
| yoðurt, bulgur, lahana, tarhun,sarýmsak |
|
kuzu kelle, kuzu paça, kuzu kemiði,
(Ýsteðe göre sarýmsak, biber, limon, sirke) |
Güneydoðu ve Tüm Bölgeler |

|
| patlýcan, kebap kýymasý, domates, biber, sarýmsak, salça |
|
| patlýcan, sarýmsak, kuzu eti, domates, biber, salça, baharat, |
Tüm Bölgeler |
| yoðurt.bulgur köftesi, kavurma, nohut, kuru nane, kelek |
|
dana eti,soðan, baharat,domates,biber, patates
|
|
| tavuk eti, kuru kayýsý, soðan, kiþniþ, zerdeçal, nohut |
|
| kara lahana, býçak kýymasý, bulgur, soðan, sarýmsak, maydanoz, dere otu, baharat. |
|
| taze iç fasulye, kýyma, soðan, sarýmsak, kimyon, yenibahar, karabiber, salça. |
|
| koyun baðýrsaðý, bulgur, soðan, baharat ve kuzu eti, biber ve domates salçasý. |
Güneydoðu ve Tüm Bölgeler |
| kurutulmuþ patlýcan veya biber, býçak kýymasý, pirinç,soðan, sarýmsak. |
Gaziantep ve Güneydoðu |

|
| bulgur, soðan, reyhan, yoðurt, zeytinyaðý. |
Van |
| Kabak,un,yumurta,taze soðan,sarýmsak,dereotu,maydanoz,baharat |
Tüm Bölgeler |
| Zeytinyaðý,sarýmsak,yoðurt,ceviz,fasulye |
|
| kereviz,soðan,sarýmsak,portakal,baharat,havuç |
Marmara |
| karnabahar, soðan, sarýmsak, limon suyu, baharat,zeytinyað |
|
| yer elmasý, zeytinyaðý |
|
| mendi otu, soðan, sarýmsak, kurutulmuþ biber, dövme, börülce, baharat, salça. |
|
| Nohut, kiþniþ, soðan, sarýmsak,yumurta,susam,bakla |
Ortadoðu/Suriye |

|
| pirinç, tereyaðý, et suyu. |
Tüm Bölgeler |
| bulgur, domates,biber soðan, kimyon, salça,taze kimyon,baþ biber,biber salçasý |
|
| hamur, pirinç, kuþ üzümü, çam fýstýðý, badem, tavuk-horoz eti, soðan, tereyaðý. |
Siirt ve Çevresi |

|
| ham cevizden, yeþil kabuðu türlü iþlemlerden geçirilerek yapýlýr. |
|
| taze peynirli tel kadayýf (sýcak yenilir). |
|
| un, irmik, antep fýstýðý, zeytinyaðý, köpük helvasý (çöven köpüðü). |
|
| hamur, fýstýk, þeker, tereyaðý, kaymak, tarçýn. (fýrýnda piþer) |
|
kaynatýlýp kendi kendine soðutulmuþ süt ve dövülmüþ kuru incir.
|
|
| baklava türü. |
|
sýrýk domates, badem, susam, kaymak, limon ve þeker.
|
|
| kabak, þeker, limon, tahin ya da ceviz (hatay usulü). |
|
patlýcan, þeker, vanilya ve limon.
|
|
|
|
20-27 Ekim 2025
|
 |
| |
|
|
 |