 |
 |
 |
 |
 |
Pazartesi, 22 Kasým 2021 |
Servis Saatlerimiz 11:00-22:00 arasýndadýr. |
 |

|
demirhindi meyvesi. |
|

|
kýrmýzý mercimek, nane, sarýmsak, soðan, baharat. |
Tüm Bölgeler |
yoðurt, bulgur, lahana, tarhun,sarýmsak |
|
kuzu kelle, kuzu paça, kuzu kemiði,
(Ýsteðe göre sarýmsak, biber, limon, sirke) |
Güneydoðu ve Tüm Bölgeler |

|
patlýcan, kebap kýymasý, domates, biber, sarýmsak, salça |
|
patlýcan, sarýmsak, kuzu eti, domates, biber, salça, baharat, |
Tüm Bölgeler |
yoðurt.bulgur köftesi, kavurma, nohut, kuru nane, kelek |
|
dana eti,soðan, baharat,domates,biber, patates
|
|
tavuk eti, kuru kayýsý, soðan, kiþniþ, zerdeçal, nohut |
|
kara lahana, býçak kýymasý, bulgur, soðan, sarýmsak, maydanoz, dere otu, baharat. |
|
taze iç fasulye, kýyma, soðan, sarýmsak, kimyon, yenibahar, karabiber, salça. |
|
koyun baðýrsaðý, bulgur, soðan, baharat ve kuzu eti, biber ve domates salçasý. |
Güneydoðu ve Tüm Bölgeler |
kurutulmuþ patlýcan veya biber, býçak kýymasý, pirinç, bulgur, soðan, sarýmsak. |
Gaziantep ve Güneydoðu |

|
bulgur, soðan, reyhan, yoðurt, zeytinyaðý. |
Van |
Kabak,un,yumurta,taze soðan,sarýmsak,dereotu,maydanoz,baharat |
Tüm Bölgeler |
Zeytinyaðý,sarýmsak,yoðurt,ceviz,fasulye |
|
kereviz,soðan,sarýmsak,portakal,baharat. |
Marmara |
karnabahar, soðan, sarýmsak, limon suyu, baharat,zeytinyað |
|
yer elmasý, zeytinyaðý |
|
mendi otu, soðan, sarýmsak, kurutulmuþ biber, dövme, börülce, baharat, salça. |
|
Nohut, kiþniþ, soðan, sarýmsak,yumurta,susam,bakla |
Ortadoðu/Suriye |

|
pirinç, tereyaðý, et suyu. |
Tüm Bölgeler |
bulgur, domates,biber soðan, kimyon, salça,taze kimyon,baþ biber,biber salçasý |
|
hamur, pirinç, kuþ üzümü, çam fýstýðý, badem, tavuk-horoz eti, soðan, tereyaðý. |
Siirt ve Çevresi |

|
ham cevizden, yeþil kabuðu türlü iþlemlerden geçirilerek yapýlýr. |
|
taze peynirli tel kadayýf (sýcak yenilir). |
|
un, irmik, antep fýstýðý, zeytinyaðý, köpük helvasý (çöven köpüðü). |
|
hamur, fýstýk, þeker, tereyaðý, kaymak, tarçýn. (fýrýnda piþer) |
|
kaynatýlýp kendi kendine soðutulmuþ süt ve dövülmüþ kuru incir.
|
|
baklava türü. |
|
sýrýk domates, badem, susam, kaymak, limon ve þeker.
|
|
kabak, þeker, limon, tahin ya da ceviz (hatay usulü). |
|
patlýcan, þeker, vanilya ve limon.
|
|
|
|
07-14 Temmuz 2025
|
 |
|
|
|
 |