 |
 |
 |
 |
 |
Cumartesi, 23 Ekim 2021 |
Servis Saatlerimiz 11:00-22:00 arasýndadýr. |
 |

|
demirhindi meyvesi. |
|

|
kýrmýzý mercimek, nane, sarýmsak, soðan, baharat. |
Tüm Bölgeler |
kuzu kelle, kuzu paça, kuzu kemiði,
(Ýsteðe göre sarýmsak, biber, limon, sirke) |
Güneydoðu ve Tüm Bölgeler |

|
|
|

|
patlýcan, sarýmsak, kuzu eti, domates, biber, salça, baharat, |
Tüm Bölgeler |
üzüm yapraðý, pirinç, kýyma, soðan, sarýmsak, baharat, erik, kuþ üzümü |
|
Bamya, yoðurt, kuzu eti, nane |
|
kuzu eti, zerdeçal, soðan, kayýsý, ayva, kestane, patates. |
|
dövme, horoz eti, soðan, baharat, tereyaðý,nohut |
|
Kuzu eti,soðan,sarýmsak,baharat,nar |
Hakkari ve Çevresi |
kereviz, kýyma, süt, pirinç, soðan, maydanoz, tarhun, baharat.tereyað |
Marmara ve Çevresi |
kuzu eti, yeþil domates, soðan, sarýmsak,baharat |
|
bulgur köftesi, kuzu eti, nohut, ayva, zerdeçal. |
|
soðan, býçak kýymasý, domates, baharat, domates ve biber salçasý, ayva, pekmez |
Kilis |
koyun baðýrsaðý, bulgur, soðan, baharat ve kuzu eti, biber ve domates salçasý. |
Güneydoðu ve Tüm Bölgeler |
kurutulmuþ patlýcan veya biber, býçak kýymasý, pirinç, bulgur, soðan, sarýmsak. |
Gaziantep ve Güneydoðu |
kuzu eti, buðday, nohut, kurutulmuþ yoðurt, fasulye, mercimek, kenevir tohumu, soðan,lüþke otu. |
(Van) |

|
bulgur, soðan, reyhan, yoðurt, zeytinyaðý. |
Van |
dede sakalý mantarý, soðan, baharat. |
|
Kabak,un,yumurta,taze soðan,sarýmsak,dereotu,maydanoz,baharat |
Tüm Bölgeler |
kereviz,soðan,sarýmsak,portakal,baharat. |
Marmara |
kabak, al biber, soðan, sarýmsak, dereotu, baharat, zeytinyaðý. |
|
karnabahar, soðan, sarýmsak, limon suyu, baharat,zeytinyað |
|
ýspanak, soðan, al biber,yeþil biber,zeytinyaðý |
|
Nohut, kiþniþ, soðan, sarýmsak,yumurta,susam,bakla |
Ortadoðu/Suriye |

|
pirinç, tereyaðý, et suyu. |
Tüm Bölgeler |
Viþne suyu ,firik, soðan, nohut, baharat |
|
hamur, pirinç, kuþ üzümü, çam fýstýðý, badem, tavuk-horoz eti, soðan, tereyaðý. |
Siirt ve Çevresi |

|
ham cevizden, yeþil kabuðu türlü iþlemlerden geçirilerek yapýlýr. |
|
taze peynirli tel kadayýf (sýcak yenilir). |
|
un, irmik, antep fýstýðý, zeytinyaðý, köpük helvasý (çöven köpüðü). |
|
kaynatýlýp kendi kendine soðutulmuþ süt ve dövülmüþ kuru incir.
|
|
baklava türü. |
|
sýrýk domates, badem, susam, kaymak, limon ve þeker.
|
|
kabak, þeker, limon, tahin ya da ceviz (hatay usulü). |
|
patlýcan, þeker, vanilya ve limon.
|
|
|
|
14-21 Temmuz 2025
|
 |
|
|
|
 |