 |
 |
 |
 |
 |
| Pazartesi, 18 Ekim 2021 |
Servis Saatlerimiz 11:00-22:00 arasýndadýr. |
 |

|
| demirhindi meyvesi. |
|

|
| kýrmýzý mercimek, nane, sarýmsak, soðan, baharat. |
Tüm Bölgeler |
kuzu kelle, kuzu paça, kuzu kemiði,
(Ýsteðe göre sarýmsak, biber, limon, sirke) |
Güneydoðu ve Tüm Bölgeler |
| küzbara (kiþniþ), yoðurt, yarma buðdayç,ýspanak |
|

|
| kuzu eti, nohut, bulgur köftesi, havuç, kurutulmuþ domates, soðan, salça, baharat,tarhun |
|
| patlýcan, sarýmsak, kuzu eti, domates, biber, salça, baharat, |
Tüm Bölgeler |
| üzüm yapraðý, pirinç, kýyma, soðan, sarýmsak, baharat |
|
| havuç, kýyma, soðan, sarýmsak, maydanoz, salça, baharat. |
|
| kuzu eti, zerdeçal, soðan, kayýsý, ayva, kestane, patates. |
|
| kuzu eti, taze iç fasulye, soðan, sarýmsak, domates salçasý. |
|
| dana incik, domates, biber, nohut, patlýcan. |
|
| bamya, kuzu eti, sarýmsak, yoðurt, nohut, nane. |
|
| koyun baðýrsaðý, bulgur, soðan, baharat ve kuzu eti, biber ve domates salçasý. |
Güneydoðu ve Tüm Bölgeler |
| kurutulmuþ patlýcan veya biber, býçak kýymasý, pirinç,soðan, sarýmsak. |
Gaziantep ve Güneydoðu |

|
| bulgur, soðan, reyhan, yoðurt, zeytinyaðý. |
Van |
| Balkabaðý,kereviz,maydanoz,dereotu,sarýmsak,yumurta,baharat,patates |
Tüm Bölgeler |
| lor, süt, bulgur, biber, soðan, baharat, zeytinyaðý. |
|
| kereviz,soðan,sarýmsak,portakal,baharat |
Marmara |
| tellice mantarý, soðan, baharat. |
|
| pazý kökü, havuç, soðan, sarýmsak, zeytinyaðý. |
|
| Nohut, kiþniþ, soðan, sarýmsak,yumurta,susam,bakla |
Ortadoðu/Suriye |

|
| mercimek, bulgur, soðan, zeytinyaðý. |
|
| pirinç, tereyaðý, et suyu. |
Tüm Bölgeler |
| hamur, pirinç, kuþ üzümü, çam fýstýðý, badem, tavuk-horoz eti, soðan, tereyaðý. |
Siirt ve Çevresi |

|
| ham cevizden, yeþil kabuðu türlü iþlemlerden geçirilerek yapýlýr. |
|
| taze peynirli tel kadayýf (sýcak yenilir). |
|
| un, irmik, antep fýstýðý, zeytinyaðý, köpük helvasý (çöven köpüðü). |
|
kaynatýlýp kendi kendine soðutulmuþ süt ve dövülmüþ kuru incir.
|
|
| baklava türü. |
|
sýrýk domates, badem, susam, kaymak, limon ve þeker.
|
|
| kabak, þeker, limon, tahin ya da ceviz (hatay usulü). |
|
patlýcan, þeker, vanilya ve limon.
|
|
|
|
15-22 Aralýk 2025
|
 |
| |
|
|
 |