 |
 |
 |
 |
 |
| Pazar, 17 Ekim 2021 |
Servis Saatlerimiz 11:00-22:00 arasýndadýr. |
 |

|
| demirhindi meyvesi. |
|

|
| kýrmýzý mercimek, nane, sarýmsak, soðan, baharat. |
Tüm Bölgeler |
kuzu kelle, kuzu paça, kuzu kemiði,
(Ýsteðe göre sarýmsak, biber, limon, sirke) |
Güneydoðu ve Tüm Bölgeler |
| kereviz, bulgur, yoðurt. |
|

|
| bulgur, yaðsýz kýyma, kuzu eti, salça, soðan, reyhan,havuç,kabak |
Hatay |
| patlýcan, sarýmsak, kuzu eti, domates, biber, salça, baharat, |
Tüm Bölgeler |
| kereviz,yer elmasý,lahana,soðan,kýyma, kuþüzü,badem |
|
| Patlýcan, kuzu eti, nohut, yoðurt, reyhan,bulgur köftesi |
|
| kabak, kýyma, bulgur, soðan, maydanoz, sarýmsak, salça, baharat,reyhan |
Bitlis ve Çevresi |
| Dana eti,soðan,baharat,nar, avya, maydanoz, domates ve biber salçasý |
Hakkari ve Çevresi |
| kelem, kýyma, pirinç, maydanoz, kereviz, havuç, soðan, sarýmsak, baharat. |
|
| bamya, kuzu eti, nohut, domates, ekþi, sarýmsak, salça, |
|
| koyun baðýrsaðý, bulgur, soðan, baharat ve kuzu eti, biber ve domates salçasý. |
Güneydoðu ve Tüm Bölgeler |
| kurutulmuþ patlýcan veya biber, býçak kýymasý, pirinç,soðan, sarýmsak. |
Gaziantep ve Güneydoðu |

|
| Soðan,sarýmsak,fasulye,zeytinyaðý |
|
| bulgur, soðan, reyhan, yoðurt, zeytinyaðý. |
Van |
| Kabak,un,yumurta,taze soðan,sarýmsak,dereotu,maydanoz,baharat |
Tüm Bölgeler |
| kereviz,soðan,sarýmsak,portakal,baharat,havuç |
Marmara |
| ýspanak, soðan, al biber,yeþil biber,zeytinyaðý,kabak |
|
|
|
| top biber, lor, bulgur, soðan, baharat, zeytinyaðý. |
|
| Nohut, kiþniþ, soðan, sarýmsak,yumurta,susam,bakla |
Ortadoðu/Suriye |

|
| pirinç, tereyaðý, et suyu. |
Tüm Bölgeler |
| Sarý domates, bulgur, yeþil biber, soðan, sarýmsak. |
|
| hamur, pirinç, kuþ üzümü, çam fýstýðý, badem, tavuk-horoz eti, soðan, tereyaðý. |
Siirt ve Çevresi |

|
| ham cevizden, yeþil kabuðu türlü iþlemlerden geçirilerek yapýlýr. |
|
| taze peynirli tel kadayýf (sýcak yenilir). |
|
| un, irmik, antep fýstýðý, zeytinyaðý, köpük helvasý (çöven köpüðü). |
|
kaynatýlýp kendi kendine soðutulmuþ süt ve dövülmüþ kuru incir.
|
|
| baklava türü. |
|
sýrýk domates, badem, susam, kaymak, limon ve þeker.
|
|
| kabak, þeker, limon, tahin ya da ceviz (hatay usulü). |
|
patlýcan, þeker, vanilya ve limon.
|
|
|
|
03-10 Kasým 2025
|
 |
| |
|
|
 |