 |
 |
 |
 |
 |
| Cumartesi, 16 Ekim 2021 |
Servis Saatlerimiz 11:00-22:00 arasýndadýr. |
 |

|
| demirhindi meyvesi. |
|

|
| kýrmýzý mercimek, nane, sarýmsak, soðan, baharat. |
Tüm Bölgeler |
kuzu kelle, kuzu paça, kuzu kemiði,
(Ýsteðe göre sarýmsak, biber, limon, sirke) |
Güneydoðu ve Tüm Bölgeler |
| dövme buðday, nohut, yeþil mercimek, salça, tarhun, soðan, baharat, zeytinyaðý,kuru biber, |
|

|
| patlýcan, sarýmsak, kuzu eti, domates, biber, salça, baharat, |
Tüm Bölgeler |
| kuzu eti, zerdeçal, soðan, kayýsý, ayva, kestane, patates. |
|
| dövme, horoz eti, soðan, baharat, tereyaðý,nohut,tereyað,ceviz |
|
| Kuzu eti,bamya,soðan,domates,sarýmsak,domates salçasý,zeytinyað,ekþi, |
|
| kereviz,dana kuzu kýyma, süt, pirinç, soðan, maydanoz, tarhun, baharat.tereyað,kuþ üzümü |
Marmara ve Çevresi |
| kuzu incik, patates, soðan, sarýmsak,biber,domates,biber, erik |
|
| kara lahana, býçak kýymasý, bulgur, soðan, sarýmsak, maydanoz, dere otu, baharat. |
|
| soðan, dana kuzu kýyma, domates, baharat, domates ve biber salçasý, patlýcan,arpacýk soýðan |
Kilis |
| koyun baðýrsaðý, bulgur, soðan, baharat ve kuzu eti, biber ve domates salçasý. |
Güneydoðu ve Tüm Bölgeler |
| kurutulmuþ patlýcan veya biber, býçak kýymasý, pirinç,soðan, sarýmsak. |
Gaziantep ve Güneydoðu |
| kuzu eti, buðday, nohut, kurutulmuþ yoðurt, fasulye, mercimek, kenevir tohumu, soðan,lüþke otu. |
(Van) |

|
| bulgur, soðan, reyhan, yoðurt, zeytinyaðý. |
Van |
| Kabak,un,yumurta,taze soðan,sarýmsak,dereotu,maydanoz,baharat |
Tüm Bölgeler |
| kereviz,soðan,sarýmsak,portakal,baharat,havuç |
Marmara |
| pazý kökü, havuç, soðan, sarýmsak, zeytinyaðý. |
|
|
|
| kanlýca mantarý, eriþte, yoðurt, safran |
|
| taze iç fasulye,domates ve biber salçasý,sarýmsak, baharat,zeytinyað |
|
| ýspanak, sarýmsak, zeytinyaðý,tuz |
|
| Nohut, kiþniþ, soðan, sarýmsak,yumurta,susam,bakla |
Ortadoðu/Suriye |

|
| pirinç, tereyaðý, et suyu. |
Tüm Bölgeler |
| Viþne suyu ,firik, soðan, nohut, baharat |
|
| hamur, pirinç, kuþ üzümü, çam fýstýðý, badem, tavuk-horoz eti, soðan, tereyaðý. |
Siirt ve Çevresi |

|
| ham cevizden, yeþil kabuðu türlü iþlemlerden geçirilerek yapýlýr. |
|
| taze peynirli tel kadayýf (sýcak yenilir). |
|
| un, irmik, antep fýstýðý, zeytinyaðý, köpük helvasý (çöven köpüðü). |
|
kaynatýlýp kendi kendine soðutulmuþ süt ve dövülmüþ kuru incir.
|
|
| baklava türü. |
|
sýrýk domates, badem, susam, kaymak, limon ve þeker.
|
|
| kabak, þeker, limon, tahin ya da ceviz (hatay usulü). |
|
patlýcan, þeker, vanilya ve limon.
|
|
|
|
03-10 Kasým 2025
|
 |
| |
|
|
 |