|
yabani erik. |
|
|
kýrmýzý mercimek, nane, sarýmsak, soðan, baharat. |
|
yoðurt, kabak,pirinç,tarhun otu |
|
|
patlýcan, sarýmsak, kuzu eti, domates, biber, salça, baharat, |
|
beyaz lahana, kýyma, kereviz, havuç, dereotu, pirinç, soðan, baharat, salçalar. |
|
sarýmsak, kebap kýymasý, baharat, salça. |
|
kuzu eti, nohut, yoðurt, bulgur köftesi, nane, zeytinyaðý, pirinç |
|
viþne,patlýcan,kuzu eti |
|
bamya, kuzu eti, nohut, domates, ekþi, sarýmsak, salça. |
|
Kuzu eti, patates, soðan, salça, baharat |
|
mürdüm eriði, kýyma, domates, soðan, baharat, salça. |
|
koyun baðýrsaðý, bulgur, soðan, baharat ve kuzu eti, biber ve domates salçasý. |
|
kurutulmuþ patlýcan veya biber, býçak kýymasý, pirinç, bulgur, nane, soðan, sarýmsak. |
|
|
bulgur, soðan, reyhan, yoðurt, zeytinyaðý. |
|
barbunya, soðan, patates, havuç, sarýmsak, salça, zeytinyaðý, kereviz. |
|
kereviz, pýrasa, patates, havuç, maydanoz, yumurta, kabak, sarýmsak, un. |
|
kabak, al biber, soðan, sarýmsak, dereotu, baharat, zeytinyaðý. |
|
ýspanak, sarýmsak, soðan, al biber,yeþil biber,zeytinyaðý.börülce |
|
Nohut, kiþniþ, soðan, sarýmsak,yumurta,susam,bakla |
|
|
pirinç, tereyaðý, et suyu. |
|
domates, bulgur, al biber, yeþil biber, soðan, sarýmsak. |
|
hamur, pirinç, kuþ üzümü, çam fýstýðý, badem, tavuk-horoz eti, soðan, tereyaðý. |
|
|
ham cevizden, yeþil kabuðu türlü iþlemlerden geçirilerek yapýlýr. |
|
taze peynirli tel kadayýf (sýcak yenilir). |
|
un, irmik, antep fýstýðý, zeytinyaðý, köpük helvasý (çöven köpüðü). |
|
baklava türü. |
|
kabak, þeker, limon, tahin ya da ceviz (hatay usulü). |
|
patlýcan, þeker, vanilya ve limon.
|
|
|
|
25 Mart 2024 -01 Nisan 2024
|