 |
 |
 |
 |
 |
Çarþamba, 15 Eylül 2021 |
Servis Saatlerimiz 11:00-22:00 arasýndadýr. |
 |

|
yabani erik. |
|

|
kýrmýzý mercimek, nane, sarýmsak, soðan, baharat. |
Tüm Bölgeler |
Ýnce bulgur,yoðurt,kündür (balkabaðý) |
|

|
patlýcan, sarýmsak, kuzu eti, domates, biber, salça, baharat, |
Tüm Bölgeler |
beyaz lahana, kýyma, bulgur, soðan, baharat, salçalar. |
Malatya |
sarýmsak, kebap kýymasý, baharat, salça. |
|
kuzu eti, nohut, yoðurt, bulgur köftesi, nane, zeytinyaðý, pirinç, kabak |
|
viþne,patlýcan,kuzu eti |
|
bamya, kuzu eti, nohut, domates, ekþi, sarýmsak, salça, |
|
Kuzu eti, patates, soðan, salça, baharat |
|
mürdüm eriði, kýyma, domates, soðan, baharat, salça. |
|
koyun baðýrsaðý, bulgur, soðan, baharat ve kuzu eti, biber ve domates salçasý. |
Güneydoðu ve Tüm Bölgeler |
kurutulmuþ patlýcan veya biber, býçak kýymasý, pirinç, bulgur, soðan, sarýmsak. |
Gaziantep ve Güneydoðu |

|
bulgur, soðan, reyhan, yoðurt, zeytinyaðý. |
Van |
barbunya, soðan, kereviz,havuç,sarýmsak,kuru domates,kuru biber, patates |
Istanbul ve Çevresi |
Kabak,un,yumurta,taze soðan,sarýmsak,dereotu,maydanoz,baharat |
Tüm Bölgeler |
kabak, al biber, soðan, sarýmsak, dereotu, baharat, zeytinyaðý. |
|
ýspanak, soðan, al biber,yeþil biber,zeytinyaðý |
|
Nohut, kiþniþ, soðan, sarýmsak,yumurta,susam,bakla |
Ortadoðu/Suriye |

|
pirinç, tereyaðý, et suyu. |
Tüm Bölgeler |
domates, bulgur, yeþil biber, soðan, sarýmsak. |
|
hamur, pirinç, kuþ üzümü, çam fýstýðý, badem, tavuk-horoz eti, soðan, tereyaðý. |
Siirt ve Çevresi |

|
ham cevizden, yeþil kabuðu türlü iþlemlerden geçirilerek yapýlýr. |
|
taze peynirli tel kadayýf (sýcak yenilir). |
|
un, irmik, antep fýstýðý, zeytinyaðý, köpük helvasý (çöven köpüðü). |
|
baklava türü. |
|
kabak, þeker, limon, tahin ya da ceviz (hatay usulü). |
|
patlýcan, þeker, vanilya ve limon.
|
|
|
|
14-21 Temmuz 2025
|
 |
|
|
|
 |