 |
 |
 |
 |
 |
| Pazartesi, 13 Eylül 2021 |
Servis Saatlerimiz 11:00-22:00 arasýndadýr. |
 |

|
| demirhindi meyvesi. |
|

|
| kýrmýzý mercimek, nane, sarýmsak, soðan, baharat. |
Tüm Bölgeler |
| Buðday,lahana,yoðurt,kuzu eti,çetene tohumu,tarhun |
|

|
| patlýcan, sarýmsak, kuzu eti, domates, biber, salça, baharat, |
Tüm Bölgeler |
| Kuzu eti, patlýcan, domates salçasý, nohut, domates,biber |
Kilis |
| üzüm yapraðý, pirinç, kýyma, soðan, sarýmsak, baharat |
|
| Soðan,domates, köfte,tarçýn,karabiber,viþne |
|
| kelek, kuzu eti, nohut, bulgur köftesi, yoðurt, nane. |
|
| bamya, kuzu eti, biber, soðan, sarýmsak, süt, baharat. |
|
| mürdüm eriði, kýyma, soðan, tarçýn, karabiber, hardal, sirke, þeker. |
|
| koyun baðýrsaðý, bulgur, soðan, baharat ve kuzu eti, biber ve domates salçasý. |
Güneydoðu ve Tüm Bölgeler |
| kurutulmuþ patlýcan veya biber, býçak kýymasý, pirinç,soðan, sarýmsak. |
Gaziantep ve Güneydoðu |

|
| bulgur, soðan, reyhan, yoðurt, zeytinyaðý. |
Van |
| pazý kökü, havuç, soðan, sarýmsak, zeytinyaðý. |
|
| saçak mantarý, soðan. |
|
| Nohut, kiþniþ, soðan, sarýmsak,yumurta,susam,bakla |
Ortadoðu/Suriye |

|
| pirinç, tereyaðý, et suyu. |
Tüm Bölgeler |
| hamur, pirinç, kuþ üzümü, çam fýstýðý, badem, tavuk-horoz eti, soðan, tereyaðý. |
Siirt ve Çevresi |
| bulgur, þehriye, sývýyað,soðan,baharat, |
Tüm Bölgeler |

|
| ham cevizden, yeþil kabuðu türlü iþlemlerden geçirilerek yapýlýr. |
|
| taze peynirli tel kadayýf (sýcak yenilir). |
|
| un, irmik, antep fýstýðý, zeytinyaðý, köpük helvasý (çöven köpüðü). |
|
kaynatýlýp kendi kendine soðutulmuþ süt ve dövülmüþ kuru incir.
|
|
| baklava türü. |
|
| kabak, þeker, limon, tahin ya da ceviz (hatay usulü). |
|
patlýcan, þeker, vanilya ve limon.
|
|
|
|
22-29 Aralýk 2025
|
 |
| |
|
|
 |