 |
 |
 |
 |
 |
| Cumartesi, 31 Temmuz 2021 |
Servis Saatlerimiz 11:00-22:00 arasýndadýr. |
 |

|
| demirhindi meyvesi. |
|

|
| kýrmýzý mercimek, nane, sarýmsak, soðan, baharat. |
Tüm Bölgeler |
| buðday, semizotu, taze biber, yoðurt, |
Adýyaman |
| Hitta, yoðurt, bulgur, kiþniþ |
|

|
| patlýcan, sarýmsak, kuzu eti, domates, biber, salça, baharat, |
Tüm Bölgeler |
| Soðan,domates, köfte,tarçýn,karabiber,viþne |
|
| kabak, kýyma, bulgur, soðan, maydanoz, sarýmsak, salça, baharat,reyhan |
Bitlis ve Çevresi |
| kara lahana, býçak kýymasý, pirinç, tuz, karabiber, maydanoz, |
Batý Karadeniz |
| Kuzu eti, yarma buðday, soðan, biber, tereyaðý, ceviz |
Tüm Bölgeler |
| Dana eti, kaymak, enginar, soðan, dereotu, baharat, zeytinyaðý, tarhun |
|
| bamya, kuzu eti, biber, soðan, sarýmsak, süt, baharat. |
|
| soðan, dana kuzu kýyma, domates, baharat, domates ve biber salçasý, patlýcan,arpacýk soýðan |
Kilis |
| koyun baðýrsaðý, bulgur, soðan, baharat ve kuzu eti, biber ve domates salçasý. |
Güneydoðu ve Tüm Bölgeler |
| pirinç, koyun eti ve kýymasý, yoðurt, nohut, nane. |
Gaziantep |
| kurutulmuþ patlýcan veya biber, býçak kýymasý, pirinç,soðan, sarýmsak. |
Gaziantep ve Güneydoðu |

|
| bulgur, soðan, reyhan, yoðurt, zeytinyaðý. |
Van |
| Kabak,un,yumurta,taze soðan,sarýmsak,dereotu,maydanoz,baharat |
Tüm Bölgeler |
| Zeytinyaðý,sarýmsak,yoðurt,ceviz,fasulye |
|
| kabak, al biber, soðan, sarýmsak, dereotu, baharat, zeytinyaðý. |
|
| ýspanak, soðan, al biber,yeþil biber,zeytinyaðý |
|
| kabak, domates sosu, zeytinyaðý. |
|
| Nohut, kiþniþ, soðan, sarýmsak,yumurta,susam,bakla |
Ortadoðu/Suriye |

|
| pirinç, tereyaðý, et suyu. |
Tüm Bölgeler |
| bulgur, domates,biber soðan, kimyon, salça,taze kimyon,baþ biber,biber salçasý |
|
| hamur, pirinç, kuþ üzümü, çam fýstýðý, badem, tavuk-horoz eti, soðan, tereyaðý. |
Siirt ve Çevresi |

|
| ham cevizden, yeþil kabuðu türlü iþlemlerden geçirilerek yapýlýr. |
|
| taze peynirli tel kadayýf (sýcak yenilir). |
|
| un, irmik, antep fýstýðý, zeytinyaðý, köpük helvasý (çöven köpüðü). |
|
| Turunçgiller, þeker |
|
| baklava türü. |
|
| kabak, þeker, limon, tahin ya da ceviz (hatay usulü). |
|
|
|
20-27 Ekim 2025
|
 |
| |
|
|
 |