  | 
       
     
        
           
                
                      | 
                      | 
                      | 
                
                 
                    
                 
                 
                      | 
                 
                 
                    | Pazar, 22 Kasým 2020 | 
                    Servis Saatlerimiz 11:00-22:00 arasýndadýr. | 
                  
                 
                      | 
                
                
                    
                       
                           
                               
                               
                                               
                                                   
                                                
                                               
                                                   
                                                
                                               
                                                    
 
  | 
                                                
                                                   
                                                       
                                                        | 
                                                        | 
                                                    
                                               
                                               
                                                   
                                                
                                           
                                               
                                                   
                                                
                                               
                                                   
                                                
                                               
                                                    
 
  | 
                                                
                                                   
                                                       
                                                       | kýrmýzý mercimek, nane, sarýmsak, soðan, baharat. | 
                                                       Tüm Bölgeler | 
                                                    
                                               
                                                   
                                                       
                                                       kuzu kelle, kuzu paça, kuzu kemiði, 
(Ýsteðe göre sarýmsak, biber, limon, sirke) | 
                                                       Güneydoðu ve Tüm Bölgeler | 
                                                    
                                               
                                               
                                                   
                                                
                                           
                                               
                                                   
                                                
                                               
                                                   
                                                
                                               
                                                    
 
  | 
                                                
                                                   
                                                       
                                                       | pazý, býçak kýymasý, soðan, bulgur, salça, baharat, maydanoz | 
                                                       Antakya | 
                                                    
                                               
                                                   
                                                       
                                                       | ayva, kuzu eti, soðan, salça,zeytinyaðý | 
                                                        | 
                                                    
                                               
                                                   
                                                       
                                                       | Kuzu eti,ýspanak,bulgur köftesi,yoðurt,sarýmsak,nane,pirinç | 
                                                        | 
                                                    
                                               
                                                   
                                                       
                                                       | kereviz,dana kuzu kýyma, süt, pirinç, soðan, maydanoz, tarhun, baharat.tereyað,kuþ üzümü | 
                                                       Marmara ve Çevresi | 
                                                    
                                               
                                                   
                                                       
                                                       | kestane, kebap, sarýmsak, domates, biber, nar, baharat. | 
                                                        | 
                                                    
                                               
                                                   
                                                       
                                                       | koyun baðýrsaðý, bulgur, soðan, baharat ve kuzu eti, biber ve domates salçasý. | 
                                                       Güneydoðu ve Tüm Bölgeler | 
                                                    
                                               
                                                   
                                                       
                                                       | kurutulmuþ patlýcan veya biber, býçak kýymasý, pirinç,soðan, sarýmsak. | 
                                                       Gaziantep ve Güneydoðu  | 
                                                    
                                               
                                               
                                                   
                                                
                                           
                                               
                                                   
                                                
                                               
                                                   
                                                
                                               
                                                    
 
  | 
                                                
                                                   
                                                       
                                                       | bulgur, soðan, reyhan, yoðurt, zeytinyaðý. | 
                                                       Van | 
                                                    
                                               
                                                   
                                                       
                                                       | Kabak,un,yumurta,taze soðan,sarýmsak,dereotu,maydanoz,baharat | 
                                                       Tüm Bölgeler | 
                                                    
                                               
                                                   
                                                       
                                                       | kereviz,soðan,sarýmsak,portakal,baharat,havuç | 
                                                       Marmara | 
                                                    
                                               
                                                   
                                                       
                                                       | Taze iç barbunya, soðan, patates, kereviz, sarýmsak, soðan, baharat, domates, salçalar,ýspanak,al biber | 
                                                       Tüm Bölgeler | 
                                                    
                                               
                                                   
                                                       
                                                       | Nohut, kiþniþ, soðan, sarýmsak,yumurta,susam,bakla | 
                                                       Ortadoðu/Suriye | 
                                                    
                                               
                                               
                                                   
                                                
                                           
                                               
                                                   
                                                
                                               
                                                   
                                                
                                               
                                                    
 
  | 
                                                
                                                   
                                                       
                                                       | mercimek, bulgur,  soðan,  zeytinyaðý. | 
                                                        | 
                                                    
                                               
                                                   
                                                       
                                                       | pirinç, tereyaðý, et suyu. | 
                                                       Tüm Bölgeler | 
                                                    
                                               
                                                   
                                                       
                                                       | hamur, pirinç, kuþ üzümü, çam fýstýðý, badem, tavuk-horoz eti, soðan, tereyaðý. | 
                                                       Siirt ve Çevresi | 
                                                    
                                               
                                               
                                                   
                                                
                                           
                                               
                                                   
                                                
                                               
                                                   
                                                
                                               
                                                    
 
  | 
                                                
                                                   
                                                       
                                                       | ham cevizden, yeþil kabuðu türlü iþlemlerden geçirilerek yapýlýr. | 
                                                        | 
                                                    
                                               
                                                   
                                                       
                                                       | Hamur, fýstýk, þeker, tereyaðý, kaymak (fýrýnda piþer). | 
                                                       Kilis, Nizip(G.Antep) | 
                                                    
                                               
                                                   
                                                       
                                                       | taze peynirli tel kadayýf (sýcak yenilir). | 
                                                        | 
                                                    
                                               
                                                   
                                                       
                                                       | un, irmik, antep fýstýðý, zeytinyaðý, köpük helvasý (çöven köpüðü). | 
                                                        | 
                                                    
                                               
                                                   
                                                       
                                                       kaynatýlýp kendi kendine soðutulmuþ süt ve dövülmüþ kuru incir. 
 | 
                                                        | 
                                                    
                                               
                                                   
                                                       
                                                       | Turunçgiller, þeker | 
                                                        | 
                                                    
                                               
                                                   
                                                       
                                                       | baklava türü. | 
                                                        | 
                                                    
                                               
                                                   
                                                       
                                                       sýrýk domates, badem, susam, kaymak, limon ve þeker. 
 | 
                                                        | 
                                                    
                                               
                                                   
                                                       
                                                       | kabak, þeker, limon, tahin ya da ceviz (hatay usulü). | 
                                                        | 
                                                    
                                               
                                                   
                                                       
                                                       patlýcan, þeker, vanilya ve limon. 
 | 
                                                        | 
                                                    
                                               
                                               
                                                   
                                                
                                            
                                | 
                                                           
                        
                     | 
                    03-10 Kasým 2025
 
 
 
 
 
 
 
 
  | 
                 
                 
                      | 
                 
                 
                    |   | 
                 
             
         | 
      
 
        | 
         |