 |
 |
 |
 |
 |
Salý, 17 Kasým 2020 |
Servis Saatlerimiz 11:00-22:00 arasýndadýr. |
 |

|
|
|

|
kýrmýzý mercimek, nane, sarýmsak, soðan, baharat. |
Tüm Bölgeler |
kuzu kelle, kuzu paça, kuzu kemiði,
(Ýsteðe göre sarýmsak, biber, limon, sirke) |
Güneydoðu ve Tüm Bölgeler |
Kanlýca mantarý, süt, eriþte, bulgur, safran, karabiber |
|

|
patlýcan, sarýmsak, kuzu eti, domates, biber, salça, baharat, |
Tüm Bölgeler |
ayva, kuzu eti, soðan, salça,zeytinyaðý |
|
Ispanak,kabak,nohut,yoðurt,nane,bulgur köftesi,pirinç |
|
beyaz lahana, kýyma, pirinç,bulgur, soðan, sarýmsak, maydanoz, baharat, domates salçasý,biber salçasý,
|
|
Kereviz, kıyma, kuş Üzümü, ?am f?st???, soğan, baharat |
|
dana eti, patates, soðan, sarýmsak, havuç, baharat,kereviz, þalgam |
|
koyun baðýrsaðý, bulgur, soðan, baharat ve kuzu eti, biber ve domates salçasý. |
Güneydoðu ve Tüm Bölgeler |
kurutulmuþ patlýcan veya biber, býçak kýymasý, pirinç, bulgur, soðan, sarýmsak. |
Gaziantep ve Güneydoðu |

|
bulgur, soðan, reyhan, yoðurt, zeytinyaðý. |
Van |
Kabak,un,yumurta,taze soðan,sarýmsak,dereotu,maydanoz,baharat |
Tüm Bölgeler |
Soðan, pazý kökü, al biber, börülce, pirinç, baharat, zeytinyaðý |
Güneydoðu |
kabak, al biber, soðan, sarýmsak, dereotu, baharat, zeytinyaðý. |
|
karnabahar, soðan, sarýmsak, limon suyu, baharat,zeytinyað |
|
bal kabaðý, kereviz, soðan, sarýmsak, havuç, zeytinyaðý. |
|
Nohut, kiþniþ, soðan, sarýmsak,yumurta,susam,bakla |
Ortadoðu/Suriye |

|
pirinç, tereyaðý, et suyu. |
Tüm Bölgeler |
kestane, bulgur, soðan, zerdeçal. |
|
hamur, pirinç, kuþ üzümü, çam fýstýðý, badem, tavuk-horoz eti, soðan, tereyaðý. |
Siirt ve Çevresi |

|
ham cevizden, yeþil kabuðu türlü iþlemlerden geçirilerek yapýlýr. |
|
Hamur, fýstýk, þeker, tereyaðý, kaymak (fýrýnda piþer). |
Kilis, Nizip(G.Antep) |
taze peynirli tel kadayýf (sýcak yenilir). |
|
un, irmik, antep fýstýðý, zeytinyaðý, köpük helvasý (çöven köpüðü). |
|
kaynatýlýp kendi kendine soðutulmuþ süt ve dövülmüþ kuru incir.
|
|
baklava türü. |
|
sýrýk domates, badem, susam, kaymak, limon ve þeker.
|
|
kabak, þeker, limon, tahin ya da ceviz (hatay usulü). |
|
patlýcan, þeker, vanilya ve limon.
|
|
|
|
14-21 Temmuz 2025
|
 |
|
|
|
 |