 |
 |
 |
 |
 |
| Salý, 17 Kasým 2020 |
Servis Saatlerimiz 11:00-22:00 arasýndadýr. |
 |

|
|
|

|
| kýrmýzý mercimek, nane, sarýmsak, soðan, baharat. |
Tüm Bölgeler |
kuzu kelle, kuzu paça, kuzu kemiði,
(Ýsteðe göre sarýmsak, biber, limon, sirke) |
Güneydoðu ve Tüm Bölgeler |
| Kanlýca mantarý, süt, eriþte, bulgur, safran, karabiber |
|

|
| patlýcan, sarýmsak, kuzu eti, domates, biber, salça, baharat, |
Tüm Bölgeler |
| ayva, kuzu eti, soðan, salça,zeytinyaðý |
|
| Kuzu eti,ýspanak,bulgur köftesi,yoðurt,sarýmsak,nane,pirinç |
|
beyaz lahana, kýyma, pirinç,bulgur, soðan, sarýmsak, maydanoz, baharat, domates salçasý,biber salçasý,
|
|
| Kereviz, kıyma, kuş Üzümü, ?am f?st???, soğan, baharat |
|
| Dana eti, sarýmsak, patates, havuç, limon suyu, un |
|
| koyun baðýrsaðý, bulgur, soðan, baharat ve kuzu eti, biber ve domates salçasý. |
Güneydoðu ve Tüm Bölgeler |
| kurutulmuþ patlýcan veya biber, býçak kýymasý, pirinç,soðan, sarýmsak. |
Gaziantep ve Güneydoðu |

|
| bulgur, soðan, reyhan, yoðurt, zeytinyaðý. |
Van |
| Balkabaðý,kereviz,maydanoz,dereotu,sarýmsak,yumurta,baharat,patates |
Tüm Bölgeler |
| Soðan, pazý kökü, al biber, börülce, pirinç, baharat, zeytinyaðý |
Güneydoðu |
| kabak, al biber, soðan, sarýmsak, dereotu, baharat, zeytinyaðý. |
|
| karnabahar, soðan, sarýmsak, limon suyu, baharat,zeytinyað |
|
| bal kabaðý, kereviz, soðan, sarýmsak, havuç, zeytinyaðý. |
|
| Nohut, kiþniþ, soðan, sarýmsak,yumurta,susam,bakla |
Ortadoðu/Suriye |

|
| pirinç, tereyaðý, et suyu. |
Tüm Bölgeler |
| kestane, bulgur, soðan, zerdeçal. |
|
| hamur, pirinç, kuþ üzümü, çam fýstýðý, badem, tavuk-horoz eti, soðan, tereyaðý. |
Siirt ve Çevresi |

|
| ham cevizden, yeþil kabuðu türlü iþlemlerden geçirilerek yapýlýr. |
|
| Hamur, fýstýk, þeker, tereyaðý, kaymak (fýrýnda piþer). |
Kilis, Nizip(G.Antep) |
| taze peynirli tel kadayýf (sýcak yenilir). |
|
| un, irmik, antep fýstýðý, zeytinyaðý, köpük helvasý (çöven köpüðü). |
|
kaynatýlýp kendi kendine soðutulmuþ süt ve dövülmüþ kuru incir.
|
|
| baklava türü. |
|
sýrýk domates, badem, susam, kaymak, limon ve þeker.
|
|
| kabak, þeker, limon, tahin ya da ceviz (hatay usulü). |
|
patlýcan, þeker, vanilya ve limon.
|
|
|
|
15-22 Aralýk 2025
|
 |
| |
|
|
 |