 |
 |
 |
 |
 |
| Çarþamba, 08 Temmuz 2020 |
Servis Saatlerimiz 11:00-22:00 arasýndadýr. |
 |

|
|
|

|
| kýrmýzý mercimek, nane, sarýmsak, soðan, baharat. |
Tüm Bölgeler |
| buðday, semizotu, taze biber, yoðurt, |
Adýyaman |
| Hitta, yoðurt, bulgur, kiþniþ |
|

|
| patlýcan, sarýmsak, kuzu eti, domates, biber, salça, baharat, |
Tüm Bölgeler |
Kebap kýymasý, patlýcan, soðan, sarýmsak, domates, al biber, yeþil biber, biber salçasý
|
|
| Kuzu eti, heylan kabaðý, sarýmsak, yoðurt, nohut, nane |
|
| Soðan,domates, köfte,tarçýn,karabiber,viþne |
|
| Taze sarýmsak, kebap kýymasý, salça, baharat |
|
| koyun baðýrsaðý, bulgur, soðan, baharat ve kuzu eti, biber ve domates salçasý. |
Güneydoðu ve Tüm Bölgeler |
| kurutulmuþ patlýcan veya biber, býçak kýymasý, pirinç,soðan, sarýmsak. |
Gaziantep ve Güneydoðu |

|
| Taze börülce,soðan,domates,baharat,zeytinyaðý, |
|
| bulgur, soðan, reyhan, yoðurt, zeytinyaðý. |
Van |
| Balkabaðý,kereviz,maydanoz,dereotu,sarýmsak,yumurta,baharat,patates |
Tüm Bölgeler |
| Bamya, süt, un, soðan, biber, sarýmsak, baharat, tereyaðý |
|
| Patlýcan, kabak, patates, biber |
|
| Nohut, kiþniþ, soðan, sarýmsak,yumurta,susam,bakla |
Ortadoðu/Suriye |

|
| pirinç, tereyaðý, et suyu. |
Tüm Bölgeler |
| bulgur, domates,biber soðan, kimyon, salça,baþ biber,biber salçasý |
|
| hamur, pirinç, kuþ üzümü, çam fýstýðý, badem, tavuk-horoz eti, soðan, tereyaðý. |
Siirt ve Çevresi |

|
| ham cevizden, yeþil kabuðu türlü iþlemlerden geçirilerek yapýlýr. |
|
| un, irmik, antep fýstýðý, zeytinyaðý, köpük helvasý (çöven köpüðü). |
|
| hamur, fýstýk, þeker, tereyaðý, kaymak, tarçýn. (fýrýnda piþer) |
|
| Turunçgiller, þeker |
|
| kabak, þeker, limon, tahin ya da ceviz (hatay usulü). |
|
patlýcan, þeker, vanilya ve limon.
|
|
|
|
22-29 Aralýk 2025
|
 |
| |
|
|
 |