 |
 |
 |
 |
 |
| Pazar, 16 Þubat 2020 |
Servis Saatlerimiz 11:00-22:00 arasýndadýr. |
 |

|
| kýrmýzý mercimek, nane, sarýmsak, soðan, baharat. |
Tüm Bölgeler |
kuzu kelle, kuzu paça, kuzu kemiði,
(Ýsteðe göre sarýmsak, biber, limon, sirke) |
Güneydoðu ve Tüm Bölgeler |

|
|
|

|
| beyaz lahana, kýyma, bulgur, soðan, baharat, salçalar. |
Malatya |
| dana iþkembe, un, arpacýk soðan, sarýmsak, nohut, sirke. |
|
| Çiçek bamya, kuzu eti, kuru domates, nohut, limon |
|
| bulgur köftesi, kavurma, nohut, havuç, reyhan, salça, ekþi, baharat. |
Doðu Anadolu ve Çevresi |
| Soðan, kebap kýymasý, salça, nar ekþisi, baharat |
|
| Kuzu kaburga, iç fasulye, soðan, salça, sarýmsak, baharat |
|
| pirzola, ayva, soðan, sarýmsak, salça, baharat, nar ekþisi. |
Gaziantep ve Güneydoðu |
| koyun baðýrsaðý, bulgur, soðan, baharat ve kuzu eti, biber ve domates salçasý. |
Güneydoðu ve Tüm Bölgeler |
| kurutulmuþ patlýcan veya biber, býçak kýymasý, pirinç,soðan, sarýmsak. |
Gaziantep ve Güneydoðu |
| Kuzu eti, nohut, yoðurt, taze sarýmsak, baharat, zeytinyaðý |
Gaziantep |

|
| bulgur, soðan, reyhan, yoðurt, zeytinyaðý. |
Van |
| karnabahar, soðan, sarýmsak, limon suyu, baharat,zeytinyað |
|
| ýspanak, soðan, al biber,yeþil biber,zeytinyaðý,kabak |
|
| Kereviz, soðan, sarýmsak, yumurta, un |
|
| kereviz, yer elmasý, havuç, soðan, sarýmsak, yeþillik. |
|
| patlýcan, domates, biber, nohut, salça, sarýmsak, zeytinyaðý, baharat,sumak ekþisi |
|
| Nohut, kiþniþ, soðan, sarýmsak,yumurta,susam,bakla |
Ortadoðu/Suriye |

|
| pirinç, tereyaðý, et suyu. |
Tüm Bölgeler |
| Soðan,taze sarýmsak yapraðý,baharat,sývýyað |
|
| hamur, pirinç, kuþ üzümü, çam fýstýðý, badem, tavuk-horoz eti, soðan, tereyaðý. |
Siirt ve Çevresi |

|
| ham cevizden, yeþil kabuðu türlü iþlemlerden geçirilerek yapýlýr. |
|
| Hamur, fýstýk, þeker, tereyaðý, kaymak (fýrýnda piþer). |
Kilis, Nizip(G.Antep) |
| taze peynirli tel kadayýf (sýcak yenilir). |
|
| un, irmik, antep fýstýðý, zeytinyaðý, köpük helvasý (çöven köpüðü). |
|
| Baklava yufkasý, antep boz fýstýðý, sade yað, þeker þerbeti |
|
kaynatýlýp kendi kendine soðutulmuþ süt ve dövülmüþ kuru incir.
|
|
| Turunçgiller, þeker |
|
| baklava türü. |
|
| kabak, þeker, limon, tahin ya da ceviz (hatay usulü). |
|
patlýcan, þeker, vanilya ve limon.
|
|

|
|
|
|
|
10-17 Kasým 2025
|
 |
| |
|
|
 |