 |
 |
 |
 |
 |
| Pazartesi, 10 Þubat 2020 |
Servis Saatlerimiz 11:00-22:00 arasýndadýr. |
 |

|
| Ayva, þeker |
|

|
| kýrmýzý mercimek, nane, sarýmsak, soðan, baharat. |
Tüm Bölgeler |
kuzu kelle, kuzu paça, kuzu kemiði,
(Ýsteðe göre sarýmsak, biber, limon, sirke) |
Güneydoðu ve Tüm Bölgeler |
| un, domates, biber, keçi yoðurdu, sarýmsak, baharat |
|

|
| Mantý, kuzu eti, pirinç, süzme yoðurt, kuru nane,nohut |
Nizip/Gaziantep |
| Közde piþmiþ kebap, taze sarýmsak, salça, baharat, yoðurt |
|
| taze iç fasulye, kuzu eti, soðan, sarýmsak, salça, biber, baharat. |
|
| Ayva, kuzu incik, soðan, domates biber salçasý, pekmez |
Tüm Bölgeler |
| bulgur, yaðsýz koyun kýymasý, nohut, soðan, sarýmsak, salça, kuzu eti, baharat. |
|
| kara lahana, býçak kýymasý, pirinç, tuz, karabiber, maydanoz, |
Batý Karadeniz |
| kereviz,dana kuzu kýyma, süt, pirinç, soðan, maydanoz, tarhun, baharat.tereyað,kuþ üzümü |
Marmara ve Çevresi |
| koyun baðýrsaðý, bulgur, soðan, baharat ve kuzu eti, biber ve domates salçasý. |
Güneydoðu ve Tüm Bölgeler |
| Dikenli bitki kökü, kuzu eti, soðan, zeytinyaðý, limon, yumurta, ayva |
|
| kurutulmuþ patlýcan veya biber, býçak kýymasý, pirinç,soðan, sarýmsak. |
Gaziantep ve Güneydoðu |

|
| bulgur, soðan, reyhan, yoðurt, zeytinyaðý. |
Van |
| Pirçikli "bir havuç çeþidi", soðan, sarýmsak, salça, kiþniþ, maydanoz, nar ekþisi,barbunya |
Kilis |
| kereviz,soðan,sarýmsak,portakal,baharat,havuç |
Marmara |
| ýspanak, soðan, al biber,yeþil biber,zeytinyaðý,kabak |
|
| Kereviz, soðan, sarýmsak, yumurta, un |
|
| kurutulmuþ taze fasulye, kuru domates, kuru biber, soðan, sarýmsak, salçalar, zeytinyaðý |
Güneydoðu |
| Nohut, kiþniþ, soðan, sarýmsak,yumurta,susam,bakla |
Ortadoðu/Suriye |

|
| pirinç, tereyaðý, et suyu. |
Tüm Bölgeler |
| Bulgur, zeytinyaðý, mercimek, soðan |
Kilis |
| hamur, pirinç, kuþ üzümü, çam fýstýðý, badem, tavuk-horoz eti, soðan, tereyaðý. |
Siirt ve Çevresi |

|
| ham cevizden, yeþil kabuðu türlü iþlemlerden geçirilerek yapýlýr. |
|
| Hamur, fýstýk, þeker, tereyaðý, kaymak (fýrýnda piþer). |
Kilis, Nizip(G.Antep) |
| taze peynirli tel kadayýf (sýcak yenilir). |
|
| un, irmik, antep fýstýðý, zeytinyaðý, köpük helvasý (çöven köpüðü). |
|
| Baklava yufkasý, antep boz fýstýðý, sade yað, þeker þerbeti |
|
kaynatýlýp kendi kendine soðutulmuþ süt ve dövülmüþ kuru incir.
|
|
| Turunçgiller, þeker |
|
| baklava türü. |
|
sýrýk domates, badem, susam, kaymak, limon ve þeker.
|
|
| kabak, þeker, limon, tahin ya da ceviz (hatay usulü). |
|
patlýcan, þeker, vanilya ve limon.
|
|
|
|
03-10 Kasým 2025
|
 |
| |
|
|
 |