 |
 |
 |
 |
 |
Cumartesi, 07 Aralýk 2019 |
Servis Saatlerimiz 11:00-22:00 arasýndadýr. |
 |

|
Ayva, þeker |
|

|
kýrmýzý mercimek, nane, sarýmsak, soðan, baharat. |
Tüm Bölgeler |
Yýlan otu, buðday, ekþi,kuru biber,kuru domates,kuru biber,baharat |
|
kuzu kelle, kuzu paça, kuzu kemiði,
(Ýsteðe göre sarýmsak, biber, limon, sirke) |
Güneydoðu ve Tüm Bölgeler |

|
lahana, kýyma, pirinç, soðan, kuþ üzümü, çam fýstýðý, maydanoz, kereviz, havuç, dereotu, limon, baharat, zeytinyaðý. |
Tüm Bölgeler |
taze iç fasulye, kuzu eti, soðan, sarýmsak, salça, biber, baharat. |
|
Arpacýk soðan, kebap kýymasý, ayva, nar ekþili sos. |
|
Çiçek bamya, kuzu eti, kuru domates, nohut, limon |
|
dövme, horoz eti, soðan, baharat, tereyaðý,nohut |
|
kara lahana, býçak kýymasý, pirinç, tuz, karabiber, maydanoz, |
Batý Karadeniz |
Kuzu incik, þalgam, soðan, salça, sirke, baharat |
|
dana eti, patates, soðan, sarýmsak, havuç, baharat,kereviz, þalgam |
|
çükündür (þeker pancarý), kuzu eti, bulgur köftesi, haspir, nohut, yoðurt. |
|
Helis, teke kavurmasý, buðday, nohut, kurutulmuþ yoðurt, fasulye, mercimek, soðan, tereyaðý |
|
koyun baðýrsaðý, bulgur, soðan, baharat ve kuzu eti, biber ve domates salçasý. |
Güneydoðu ve Tüm Bölgeler |
kurutulmuþ patlýcan veya biber, býçak kýymasý, pirinç, bulgur, soðan, sarýmsak. |
Gaziantep ve Güneydoðu |

|
Patlýcan,yeþil mercimek,soðan,sarýmsak,domates,biber,salçalar,zeytinyað,baharat |
|
bulgur, soðan, reyhan, yoðurt, zeytinyaðý. |
Van |
kereviz,soðan,sarýmsak,portakal,baharat. |
Marmara |
Karnabahar, soðan, sarýmsak, zeytinyaðý, baharat |
|
Kereviz, soðan, sarýmsak, yumurta, un |
|
Nohut, kiþniþ, soðan, sarýmsak,yumurta,susam,bakla |
Ortadoðu/Suriye |

|
pirinç, tereyaðý, et suyu. |
Tüm Bölgeler |
Teke kavurma, firik, sarýmsak, nohut, baharat |
|
hamur, pirinç, kuþ üzümü, çam fýstýðý, badem, tavuk-horoz eti, soðan, tereyaðý. |
Siirt ve Çevresi |

|
ham cevizden, yeþil kabuðu türlü iþlemlerden geçirilerek yapýlýr. |
|
Hamur, fýstýk, þeker, tereyaðý, kaymak (fýrýnda piþer). |
Kilis, Nizip(G.Antep) |
taze peynirli tel kadayýf (sýcak yenilir). |
|
un, irmik, antep fýstýðý, zeytinyaðý, köpük helvasý (çöven köpüðü). |
|
Baklava yufkasý, antep boz fýstýðý, sade yað, þeker þerbeti |
|
kaynatýlýp kendi kendine soðutulmuþ süt ve dövülmüþ kuru incir.
|
|
Turunçgiller, þeker |
|
baklava türü. |
|
sýrýk domates, badem, susam, kaymak, limon ve þeker.
|
|
kabak, þeker, limon, tahin ya da ceviz (hatay usulü). |
|
patlýcan, þeker, vanilya ve limon.
|
|
|
|
07-14 Temmuz 2025
|
 |
|
|
|
 |