 |
 |
 |
 |
 |
| Cuma, 06 Aralýk 2019 |
Servis Saatlerimiz 11:00-22:00 arasýndadýr. |
 |

|
| Ayva, þeker |
|

|
Maraþ tarhanasý, þalgam,soðan,sarýmsak,nane,pul biber
|
|
| kýrmýzý mercimek, nane, sarýmsak, soðan, baharat. |
Tüm Bölgeler |
kuzu kelle, kuzu paça, kuzu kemiði,
(Ýsteðe göre sarýmsak, biber, limon, sirke) |
Güneydoðu ve Tüm Bölgeler |

|
| pazý, býçak kýymasý, soðan, bulgur, salça, baharat, maydanoz |
Antakya |
| Mantý, parça et, nohut, salça, sarýmsak, baharat |
|
| taze iç fasulye, kuzu eti, soðan, sarýmsak, salça, biber, baharat. |
|
| Çiçek bamya, kuzu eti, kuru domates, nohut, limon |
|
| Dana eti,soðan,baharat,nar, avya, maydanoz, domates ve biber salçasý |
Hakkari ve Çevresi |
| kereviz,dana kuzu kýyma, süt, pirinç, soðan, maydanoz, tarhun, baharat.tereyað,kuþ üzümü |
Marmara ve Çevresi |
| kestane, kebap, sarýmsak, domates, biber, nar, baharat. |
|
| koyun baðýrsaðý, bulgur, soðan, baharat ve kuzu eti, biber ve domates salçasý. |
Güneydoðu ve Tüm Bölgeler |
| Börülce,pazý,nohut,yoðurt,kuzu eti,nane,kabak |
|
| kurutulmuþ patlýcan veya biber, býçak kýymasý, pirinç,soðan, sarýmsak. |
Gaziantep ve Güneydoðu |

|
| bulgur, soðan, reyhan, yoðurt, zeytinyaðý. |
Van |
| ýspanak kökü, eriþte, mercimek, sarýmsak, nane, salça. |
|
| Kuru patlýcan, kuru biber,kuru domates, soðan, maydanoz, patates, domates ve biber salçasý |
Güneydoðu |
| pazý, soðan, sarýmsak, havuç, zeytinyaðý. |
|
| Kereviz, soðan, sarýmsak, yumurta, un |
|
| kereviz, yer elmasý, havuç, soðan, sarýmsak, yeþillik. |
|
| Nohut, kiþniþ, soðan, sarýmsak,yumurta,susam,bakla |
Ortadoðu/Suriye |

|
| pirinç, tereyaðý, et suyu. |
Tüm Bölgeler |
| Lahana, teke kavurma, bulgur, salça, kimyon, nohut |
|
| hamur, pirinç, kuþ üzümü, çam fýstýðý, badem, tavuk-horoz eti, soðan, tereyaðý. |
Siirt ve Çevresi |

|
| ham cevizden, yeþil kabuðu türlü iþlemlerden geçirilerek yapýlýr. |
|
| Hamur, fýstýk, þeker, tereyaðý, kaymak (fýrýnda piþer). |
Kilis, Nizip(G.Antep) |
| taze peynirli tel kadayýf (sýcak yenilir). |
|
| un, irmik, antep fýstýðý, zeytinyaðý, köpük helvasý (çöven köpüðü). |
|
| Baklava yufkasý, antep boz fýstýðý, sade yað, þeker þerbeti |
|
kaynatýlýp kendi kendine soðutulmuþ süt ve dövülmüþ kuru incir.
|
|
| Turunçgiller, þeker |
|
| baklava türü. |
|
sýrýk domates, badem, susam, kaymak, limon ve þeker.
|
|
| kabak, þeker, limon, tahin ya da ceviz (hatay usulü). |
|
patlýcan, þeker, vanilya ve limon.
|
|
|
|
20-27 Ekim 2025
|
 |
| |
|
|
 |