 |
 |
 |
 |
 |
Cumartesi, 09 Kasým 2019 |
Servis Saatlerimiz 11:00-22:00 arasýndadýr. |
 |

|
Ayva, þeker |
|

|
kýrmýzý mercimek, nane, sarýmsak, soðan, baharat. |
Tüm Bölgeler |
Mulhiye otu, bulgur, soðan, sarýmsak, salça |
|
kuzu kelle, kuzu paça, kuzu kemiði,
(Ýsteðe göre sarýmsak, biber, limon, sirke) |
Güneydoðu ve Tüm Bölgeler |

|
Bamya, kuzu eti, domates, limon, nohut,domates salçasý, viþne |
Nizip(G.Antep) |
patlýcan, sarýmsak, kuzu eti, domates, biber, salça, baharat, |
Tüm Bölgeler |
Kara lahana, býçak kýymasý, bulgur, soðan, sarýmsak, salça, baharat. |
|
Ayva, kuzu incik, soðan,sarýmsak,domates biber salçasý,nar ekþisi |
Tüm Bölgeler |
Kuzu eti, kabak, süt, soðan, baharat, ince bulgur |
|
kabak, kýyma, bulgur, soðan, maydanoz, sarýmsak, salça, baharat |
Bitlis ve Çevresi |
kereviz, kýyma, süt, pirinç, soðan, maydanoz, tarhun, baharat.tereyað |
Marmara ve Çevresi |
Dana gerdan,dövme,soðan,baharat,tereyað,cevizli biber |
|
Helis, teke kavurmasý, buðday, nohut, kurutulmuþ yoðurt, fasulye, mercimek, soðan, tereyaðý |
|
Bulgur, tavuk eti, eriþte, nohut, süt, sarýmsak, baharat. |
|
soðan, býçak kýymasý, domates, baharat, domates ve biber salçasý, ayva, pekmez |
Kilis |
koyun baðýrsaðý, bulgur, soðan, baharat ve kuzu eti, biber ve domates salçasý. |
Güneydoðu ve Tüm Bölgeler |
kurutulmuþ patlýcan veya biber, býçak kýymasý, pirinç, bulgur, soðan, sarýmsak. |
Gaziantep ve Güneydoðu |

|
bulgur, soðan, reyhan, yoðurt, zeytinyaðý. |
Van |
kestane kabaðý, pirinç, üzüm, badem, dereotu, baharat. |
|
kereviz,soðan,sarýmsak,portakal,baharat. |
Marmara |
kabak, al biber, soðan, sarýmsak, dereotu, baharat, zeytinyaðý. |
|
Soðan, sarýmsak, barbunya, limon, domates salçasý, biber salçasý, zeytinyaðý. |
Tüm Bölgeler |
ýspanak, soðan, al biber,yeþil biber,zeytinyaðý |
|
Kereviz, soðan, sarýmsak, yumurta, un |
|
Nohut, kiþniþ, soðan, sarýmsak,yumurta,susam,bakla |
Ortadoðu/Suriye |

|
pirinç, tereyaðý, et suyu. |
Tüm Bölgeler |
Viþne suyu ,firik, soðan, nohut, baharat |
|
hamur, pirinç, kuþ üzümü, çam fýstýðý, badem, tavuk-horoz eti, soðan, tereyaðý. |
Siirt ve Çevresi |

|
ham cevizden, yeþil kabuðu türlü iþlemlerden geçirilerek yapýlýr. |
|
Hamur, fýstýk, þeker, tereyaðý, kaymak (fýrýnda piþer). |
Kilis, Nizip(G.Antep) |
taze peynirli tel kadayýf (sýcak yenilir). |
|
un, irmik, antep fýstýðý, zeytinyaðý, köpük helvasý (çöven köpüðü). |
|
Baklava yufkasý, antep boz fýstýðý, sade yað, þeker þerbeti |
|
kaynatýlýp kendi kendine soðutulmuþ süt ve dövülmüþ kuru incir.
|
|
Turunçgiller, þeker |
|
baklava türü. |
|
sýrýk domates, badem, susam, kaymak, limon ve þeker.
|
|
kabak, þeker, limon, tahin ya da ceviz (hatay usulü). |
|
patlýcan, þeker, vanilya ve limon.
|
|
|
|
14-21 Temmuz 2025
|
 |
|
|
|
 |