 |
 |
 |
 |
 |
| Perþembe, 10 Ekim 2019 |
Servis Saatlerimiz 11:00-22:00 arasýndadýr. |
 |

|
| kýrmýzý mercimek, nane, sarýmsak, soðan, baharat. |
Tüm Bölgeler |
kuzu kelle, kuzu paça, kuzu kemiði,
(Ýsteðe göre sarýmsak, biber, limon, sirke) |
Güneydoðu ve Tüm Bölgeler |
| Dövme, nohut, soðan, sarýmsak, domates salçasý, baharat, kemik suyu,kuzu eti |
|

|
| patlýcan, sarýmsak, kuzu eti, domates, biber, salça, baharat, |
Tüm Bölgeler |
| kuzu incik, sarýmsak, soðan,erik |
|
| parça et, süt, biber, sarýmsak, bamya, baharat |
|
| Kuzu kaburga, iç fasulye, soðan, salça, sarýmsak, havuç, baharat |
|
| Çükündür, kýyma, pirinç, soðan, maydanoz, baharat |
|
| koyun baðýrsaðý, bulgur, soðan, baharat ve kuzu eti, biber ve domates salçasý. |
Güneydoðu ve Tüm Bölgeler |
| Bulgur köftesi,nohut,yoðurt,kavurma,nane,kabak |
|
| kurutulmuþ patlýcan veya biber, býçak kýymasý, pirinç,soðan, sarýmsak. |
Gaziantep ve Güneydoðu |

|
| bulgur, soðan, reyhan, yoðurt, zeytinyaðý. |
Van |
| pazý, taze lor, süt, bulgur, reyhan, baharat,zeytinyaðý,soðan |
Doðu Anadolu/Bayburt Çevresi |
| Fasulye, sarýmsak, zeytinyaðý |
|
| kereviz,soðan,sarýmsak,portakal,baharat |
Marmara |
| kabak, al biber, soðan, sarýmsak, dereotu, baharat, zeytinyaðý. |
|
| ýspanak, soðan, al biber,zeytinyaðý,sarýmsak |
|
| Kereviz, soðan, sarýmsak, yumurta, un |
|
| Nohut, kiþniþ, soðan, sarýmsak,yumurta,susam,bakla |
Ortadoðu/Suriye |

|
| pirinç, tereyaðý, et suyu. |
Tüm Bölgeler |
| Bulgur, zeytinyaðý, mercimek, soðan |
Kilis |
| hamur, pirinç, kuþ üzümü, çam fýstýðý, badem, tavuk-horoz eti, soðan, tereyaðý. |
Siirt ve Çevresi |

|
| ham cevizden, yeþil kabuðu türlü iþlemlerden geçirilerek yapýlýr. |
|
| Hamur, fýstýk, þeker, tereyaðý, kaymak (fýrýnda piþer). |
Kilis, Nizip(G.Antep) |
| taze peynirli tel kadayýf (sýcak yenilir). |
|
| un, irmik, antep fýstýðý, zeytinyaðý, köpük helvasý (çöven köpüðü). |
|
| Baklava yufkasý, antep boz fýstýðý, sade yað, þeker þerbeti |
|
kaynatýlýp kendi kendine soðutulmuþ süt ve dövülmüþ kuru incir.
|
|
| Turunçgiller, þeker |
|
| baklava türü. |
|
| kabak, þeker, limon, tahin ya da ceviz (hatay usulü). |
|

|
|
|
|
|
22-29 Aralýk 2025
|
 |
| |
|
|
 |