 |
 |
 |
 |
 |
Cumartesi, 14 Eylül 2019 |
Servis Saatlerimiz 11:00-22:00 arasýndadýr. |
 |

|
demirhindi meyvesi. |
|

|
közlenmiþ domates ve biber, bulgur, reyhan, sarýmsak, salça. |
|
kýrmýzý mercimek, nane, sarýmsak, soðan, baharat. |
Tüm Bölgeler |
buðday, semizotu, taze biber, yoðurt, |
|

|
patlýcan, sarýmsak, kuzu eti, domates, biber, salça, baharat, |
Tüm Bölgeler |
pazý, býçak kýymasý, soðan, bulgur, salça, baharat, maydanoz |
Antakya |
Su kabaðý, yoðurt, kuzu eti, nohut, sarýmsak, nane |
|
Ayva, kuzu incik, soðan,sarýmsak,domates biber salçasý,nar ekþisi |
Tüm Bölgeler |
dövme, horoz eti, soðan, baharat, tereyaðý,nohut |
|
parça et, süt, biber, sarýmsak, bamya, baharat |
|
Viþne, domates, soðan, yaðsýz býçak kýymasý, bulgur köftesi |
|
soðan, býçak kýymasý, domates, baharat, domates ve biber salçasý, ayva, pekmez |
Kilis |
patlýcan , býçak kýymasý, sarýmsak, domates, biber, baharat,soðan,domates biber salçasý |
|
koyun baðýrsaðý, bulgur, soðan, baharat ve kuzu eti, biber ve domates salçasý. |
Güneydoðu ve Tüm Bölgeler |
kurutulmuþ patlýcan veya biber, býçak kýymasý, pirinç, bulgur, soðan, sarýmsak. |
Gaziantep ve Güneydoðu |

|
bulgur, soðan, reyhan, yoðurt, zeytinyaðý. |
Van |
Kabak,un,yumurta,taze soðan,sarýmsak,dereotu,maydanoz,baharat |
Tüm Bölgeler |
Fasulye, sarýmsak, zeytinyaðý |
|
kabak, al biber, soðan, sarýmsak, dereotu, baharat, zeytinyaðý. |
|
Soðan, sarýmsak, barbunya, limon, domates salçasý, biber salçasý, zeytinyaðý. |
Tüm Bölgeler |
ýspanak, soðan, al biber,yeþil biber,zeytinyaðý |
|
Nohut, kiþniþ, soðan, sarýmsak,yumurta,susam,bakla |
Ortadoðu/Suriye |

|
pirinç, tereyaðý, et suyu. |
Tüm Bölgeler |
Viþne suyu ,firik, soðan, nohut, baharat |
|
hamur, pirinç, kuþ üzümü, çam fýstýðý, badem, tavuk-horoz eti, soðan, tereyaðý. |
Siirt ve Çevresi |

|
ham cevizden, yeþil kabuðu türlü iþlemlerden geçirilerek yapýlýr. |
|
Hamur, fýstýk, þeker, tereyaðý, kaymak (fýrýnda piþer). |
Kilis, Nizip(G.Antep) |
taze peynirli tel kadayýf (sýcak yenilir). |
|
un, irmik, antep fýstýðý, zeytinyaðý, köpük helvasý (çöven köpüðü). |
|
Baklava yufkasý, antep boz fýstýðý, sade yað, þeker þerbeti |
|
kaynatýlýp kendi kendine soðutulmuþ süt ve dövülmüþ kuru incir.
|
|
Turunçgiller, þeker |
|
baklava türü. |
|
kabak, þeker, limon, tahin ya da ceviz (hatay usulü). |
|
|
|
07-14 Temmuz 2025
|
 |
|
|
|
 |