 |
 |
 |
 |
 |
| Pazar, 25 Aðustos 2019 |
Servis Saatlerimiz 11:00-22:00 arasýndadýr. |
 |

|
|
|

|
| kýrmýzý mercimek, nane, sarýmsak, soðan, baharat. |
Tüm Bölgeler |
| buðday, semizotu, taze biber, yoðurt, |
Adýyaman |
| Kabak, yoðurt, baharat, yarma buðday, kiþniþ, sarýmsak |
|

|
| Bamya, kuzu eti, domates, limon, nohut,domates salçasý, viþne |
Nizip(G.Antep) |
| patlýcan, sarýmsak, kuzu eti, domates, biber, salça, baharat, |
Tüm Bölgeler |
| üzüm yapraðý, pirinç, kýyma, soðan, sarýmsak, baharat |
|
| kuzu eti,soðan, sarýmsak, süt,baharat, közlenmiþ patlýcan,un,tereyað |
Tüm Bölgeler |
| Yabani semizotu,kavurma, nohut,yoðurt,nane,pirinç,nohut,bulgur köftesi |
|
| Domates, kýyma, soðan, maydanoz, çam fýstýðý, kuþ üzümü, baharat |
|
| viþne, kebap kýymasý, arpacýk soðan, domates salçasý. |
|
| Kuzu incik, tane kimyon, karabiber, eriþte |
|
| koyun baðýrsaðý, bulgur, soðan, baharat ve kuzu eti, biber ve domates salçasý. |
Güneydoðu ve Tüm Bölgeler |
| kurutulmuþ patlýcan veya biber, býçak kýymasý, pirinç,soðan, sarýmsak. |
Gaziantep ve Güneydoðu |

|
| bulgur, soðan, reyhan, yoðurt, zeytinyaðý. |
Van |
| Kabak,un,yumurta,taze soðan,sarýmsak,dereotu,maydanoz,baharat |
Tüm Bölgeler |
| Al biber,ceviz,yoðurt,sarýmsak,fasulye. |
|
| kabak, al biber, soðan, sarýmsak, dereotu, baharat, zeytinyaðý. |
|
| Taze iç barbunya, soðan, patates, kereviz, sarýmsak, soðan, baharat, domates, salçalar,ýspanak,al biber |
Tüm Bölgeler |
| ýspanak, soðan, al biber,yeþil biber,zeytinyaðý,kabak |
|
| Nohut, kiþniþ, soðan, sarýmsak,yumurta,susam,bakla |
Ortadoðu/Suriye |

|
| pirinç, tereyaðý, et suyu. |
Tüm Bölgeler |
| Pýrasa yapraðý,baharatlar, soðan, salçalar, sarýmsak |
|
| hamur, pirinç, kuþ üzümü, çam fýstýðý, badem, tavuk-horoz eti, soðan, tereyaðý. |
Siirt ve Çevresi |

|
| ham cevizden, yeþil kabuðu türlü iþlemlerden geçirilerek yapýlýr. |
|
| Hamur, fýstýk, þeker, tereyaðý, kaymak (fýrýnda piþer). |
Kilis, Nizip(G.Antep) |
| taze peynirli tel kadayýf (sýcak yenilir). |
|
| un, irmik, antep fýstýðý, zeytinyaðý, köpük helvasý (çöven köpüðü). |
|
| Baklava yufkasý, antep boz fýstýðý, sade yað, þeker þerbeti |
|
kaynatýlýp kendi kendine soðutulmuþ süt ve dövülmüþ kuru incir.
|
|
| Turunçgiller, þeker |
|
| baklava türü. |
|
| kabak, þeker, limon, tahin ya da ceviz (hatay usulü). |
|
|
|
03-10 Kasým 2025
|
 |
| |
|
|
 |