 |
 |
 |
 |
 |
| Çarþamba, 21 Aðustos 2019 |
Servis Saatlerimiz 11:00-22:00 arasýndadýr. |
 |

|
|
|

|
| kýrmýzý mercimek, nane, sarýmsak, soðan, baharat. |
Tüm Bölgeler |
| buðday, semizotu, taze biber, yoðurt, |
Adýyaman |
| buðday, yoðurt, ýspanak, tarhun, baharat. |
|

|
| patlýcan, sarýmsak, kuzu eti, domates, biber, salça, baharat, |
Tüm Bölgeler |
| Ispanak, kuzu eti, yoðurt, nohut, pirinç, kurutulmuþ biber, nane, zeytinyaðý |
|
| Bulgur, yaðsýz kýyma, kuzu eti, soðan, salça, nohut, havuç |
Antakya |
| kara lahana, býçak kýymasý, pirinç, tuz, karabiber, maydanoz, |
Batý Karadeniz |
| viþne, kebap kýymasý, arpacýk soðan, domates salçasý. |
|
| parça et, süt, biber, sarýmsak, bamya, baharat |
|
| Patlýcan, kuzu incik, sarýmsak, biber, karabiber |
|
| koyun baðýrsaðý, bulgur, soðan, baharat ve kuzu eti, biber ve domates salçasý. |
Güneydoðu ve Tüm Bölgeler |
| kurutulmuþ patlýcan veya biber, býçak kýymasý, pirinç,soðan, sarýmsak. |
Gaziantep ve Güneydoðu |

|
| bulgur, soðan, reyhan, yoðurt, zeytinyaðý. |
Van |
| Fasulye,soðan,pirinç,zeytinyað,tuz,pirinç,domates |
|
| Kabak,un,yumurta,taze soðan,sarýmsak,dereotu,maydanoz,baharat |
Tüm Bölgeler |
| Pancar, havuç, sarýmsak, soðan, limon, baharat |
|
| kabak, al biber, soðan, sarýmsak, dereotu, baharat, zeytinyaðý. |
|
| Taze iç barbunya, soðan, patates, kereviz, sarýmsak, soðan, baharat, domates, salçalar,ýspanak,al biber |
Tüm Bölgeler |
| Nohut, kiþniþ, soðan, sarýmsak,yumurta,susam,bakla |
Ortadoðu/Suriye |

|
| pirinç, tereyaðý, et suyu. |
Tüm Bölgeler |
| Sarý domates, bulgur, yeþil biber, soðan, sarýmsak. |
|
| hamur, pirinç, kuþ üzümü, çam fýstýðý, badem, tavuk-horoz eti, soðan, tereyaðý. |
Siirt ve Çevresi |

|
| ham cevizden, yeþil kabuðu türlü iþlemlerden geçirilerek yapýlýr. |
|
| Hamur, fýstýk, þeker, tereyaðý, kaymak (fýrýnda piþer). |
Kilis, Nizip(G.Antep) |
| taze peynirli tel kadayýf (sýcak yenilir). |
|
| un, irmik, antep fýstýðý, zeytinyaðý, köpük helvasý (çöven köpüðü). |
|
| Baklava yufkasý, antep boz fýstýðý, sade yað, þeker þerbeti |
|
kaynatýlýp kendi kendine soðutulmuþ süt ve dövülmüþ kuru incir.
|
|
| Turunçgiller, þeker |
|
| baklava türü. |
|
| kabak, þeker, limon, tahin ya da ceviz (hatay usulü). |
|
|
|
20-27 Ekim 2025
|
 |
| |
|
|
 |