 |
 |
 |
 |
 |
Cumartesi, 15 Haziran 2019 |
Servis Saatlerimiz 11:00-22:00 arasýndadýr. |
 |

|
kýrmýzý mercimek, nane, sarýmsak, soðan, baharat. |
Tüm Bölgeler |
lahana turþusu,yarma,nohut,kemik suyu,kuzu eti,turþu suyu,biber turþusu,limon,soðan,sarýmsak,salçalar |
Bitlis,Muþ Ve Çevresi |
buðday, semizotu, taze biber, yoðurt, |
|

|
üzüm yapraðý, pirinç, kýyma, soðan, sarýmsak, baharat, erik, kuþ üzümü |
|
kıyma, nohut, yoğurt, semizotu, mercimek |
|
patlýcan, kuzu eti, nohut, salça,baharat. |
|
dövme, horoz eti, soðan, baharat, tereyaðý,nohut |
|
Yenidünya, baþ sarýmsak, kebap kýymasý, domates, biber, salça, baharat, zeytinyaðý |
|
Kuzu eti, taze fasulye, soðan, sarýmsak, baharat,domates |
|
Kuzu eti, bulgur köftesi, erik, salça, nohut, baharat |
|
kıyma köfte, kuzu kula?? otu, ekmek, kimyon, tar??n, karabiber, kakule, soğan, maydanoz |
|
Enginar, dana incik, kiraz, baharat, yeþillik |
|
koyun baðýrsaðý, bulgur, soðan, baharat ve kuzu eti, biber ve domates salçasý. |
Güneydoðu ve Tüm Bölgeler |
kurutulmuþ patlýcan veya biber, býçak kýymasý, pirinç, bulgur, soðan, sarýmsak. |
Gaziantep ve Güneydoðu |

|
Patlýcan,yeþil mercimek,soðan,sarýmsak,domates,biber,salçalar,zeytinyað,baharat |
|
bulgur, soðan, reyhan, yoðurt, zeytinyaðý. |
Van |
Sirken otu, soðan, zeytinyaðý,al biber |
|
Kabak,un,yumurta,taze soðan,sarýmsak,dereotu,maydanoz,baharat |
Tüm Bölgeler |
kabak, al biber, soðan, sarýmsak, dereotu, baharat, zeytinyaðý. |
|
Enginar, pirinç, sýzma zeytinyaðý, dereotu, maydanoz,çam fýstýðý |
Ege,Akdeniz |
Nohut, kiþniþ, soðan, sarýmsak,yumurta,susam,bakla |
Ortadoðu/Suriye |

|
pirinç, tereyaðý, et suyu. |
Tüm Bölgeler |
Viþne suyu ,firik, soðan, nohut, baharat |
|
hamur, pirinç, kuþ üzümü, çam fýstýðý, badem, tavuk-horoz eti, soðan, tereyaðý. |
Siirt ve Çevresi |

|
ham cevizden, yeþil kabuðu türlü iþlemlerden geçirilerek yapýlýr. |
|
Hamur, fýstýk, þeker, tereyaðý, kaymak (fýrýnda piþer). |
Kilis, Nizip(G.Antep) |
taze peynirli tel kadayýf (sýcak yenilir). |
|
un, irmik, antep fýstýðý, zeytinyaðý, köpük helvasý (çöven köpüðü). |
|
|
|
kaynatýlýp kendi kendine soðutulmuþ süt ve dövülmüþ kuru incir.
|
|
baklava türü. |
|
kabak, þeker, limon, tahin ya da ceviz (hatay usulü). |
|
patlýcan, þeker, vanilya ve limon.
|
|

|
I?k?n |
|
|
|
14-21 Temmuz 2025
|
 |
|
|
|
 |