 |
 |
 |
 |
 |
| Çarþamba, 12 Haziran 2019 |
Servis Saatlerimiz 11:00-22:00 arasýndadýr. |
 |

|
| kýrmýzý mercimek, nane, sarýmsak, soðan, baharat. |
Tüm Bölgeler |
| buðday, semizotu, taze biber, yoðurt, |
Adýyaman |
| Kelem, bulgur, yoðurt, kurutulmuþ kereviz yapraðý, taze sarýmsak, baharat, zeytinyaðý |
|

|
| patlýcan, sarýmsak, kuzu eti, domates, biber, salça, baharat, |
Tüm Bölgeler |
| Yeni dünya, kebap kýymasý, salça, baharat,domates,çarliston biber,baþ sarýmsak,patlýcan |
G.antep |
| üzüm yapraðý, pirinç, kýyma, soðan, sarýmsak, baharat |
|
| Yabani semizotu,kavurma, nohut,yoðurt,nane,pirinç,nohut,bulgur köftesi |
|
| Kuzu eti, biber, patlýcan, domates, sarýmsak, baharat |
|
| Kuzu incik, yoğurt, nohut, patates, baharat |
|
| koyun baðýrsaðý, bulgur, soðan, baharat ve kuzu eti, biber ve domates salçasý. |
Güneydoðu ve Tüm Bölgeler |
| Kiraz, köfte, domates, biber, soðan, baharat, salça,patates |
|
| kurutulmuþ patlýcan veya biber, býçak kýymasý, pirinç,soðan, sarýmsak. |
Gaziantep ve Güneydoðu |

|
| Soðan,pirinç,maydanoz,dereotu,zeytinyaðý,limon,baharat,kabak çiçeði,domates |
Doðu Akdeniz ve Ege |
| bulgur, soðan, reyhan, yoðurt, zeytinyaðý. |
Van |
| Küllübaþ otu, soðan, sarýmsak, al biber, yeþil biber, zeytinyaðý,patates |
|
| fasulye, soðan, sarýmsak, zeytinyaðý,domates |
|
| Kabak,un,yumurta,taze soðan,sarýmsak,dereotu,maydanoz,baharat |
Tüm Bölgeler |
| kabak, al biber, soðan, sarýmsak, dereotu, baharat, zeytinyaðý. |
|
| Enginar, pirinç, sýzma zeytinyaðý, dereotu, maydanoz,çam fýstýðý |
Ege,Akdeniz |
| Nohut, kiþniþ, soðan, sarýmsak,yumurta,susam,bakla |
Ortadoðu/Suriye |

|
| pirinç, tereyaðý, et suyu. |
Tüm Bölgeler |
| hamur, pirinç, kuþ üzümü, çam fýstýðý, badem, tavuk-horoz eti, soðan, tereyaðý. |
Siirt ve Çevresi |
| bulgur, þehriye, sývýyað,soðan,baharat, |
Tüm Bölgeler |

|
| ham cevizden, yeþil kabuðu türlü iþlemlerden geçirilerek yapýlýr. |
|
| Hamur, fýstýk, þeker, tereyaðý, kaymak (fýrýnda piþer). |
Kilis, Nizip(G.Antep) |
| taze peynirli tel kadayýf (sýcak yenilir). |
|
| un, irmik, antep fýstýðý, zeytinyaðý, köpük helvasý (çöven köpüðü). |
|
|
|
kaynatýlýp kendi kendine soðutulmuþ süt ve dövülmüþ kuru incir.
|
|
| baklava türü. |
|
| kabak, þeker, limon, tahin ya da ceviz (hatay usulü). |
|
patlýcan, þeker, vanilya ve limon.
|
|

|
|
|
|
|
20-27 Ekim 2025
|
 |
| |
|
|
 |