|
|
|
|
|
Pazartesi, 10 Haziran 2019 |
Servis Saatlerimiz 11:00-22:00 arasýndadýr. |
|
|
kýrmýzý mercimek, nane, sarýmsak, soðan, baharat. |
|
buðday, semizotu, taze biber, yoðurt, |
|
Mulhiye otu, bulgur, soðan, sarýmsak, salça |
|
|
patlýcan, sarýmsak, kuzu eti, domates, biber, salça, baharat, |
|
Ispanak, kuzu eti, kavurma, yoðurt, nohut, pirinç, kurutulmuþ biber, nane, zeytinyaðý |
|
pazý, býçak kýymasý, soðan, bulgur, salça, baharat, maydanoz |
|
kuzu eti, kabak, erik suyu, yeþil soðan, sarýmsak, taze nane, maydanoz. |
Mardin |
Bulgur, yaðsýz kýyma, kuzu eti, soðan, salça, nohut, havuç |
Antakya |
Enginar, dana incik, nar ekþisi, baharat, yeþillik |
|
patlýcan , býçak kýymasý, sarýmsak, domates, biber, baharat |
|
koyun baðýrsaðý, bulgur, soðan, baharat ve kuzu eti, biber ve domates salçasý. |
|
kurutulmuþ patlýcan veya biber, býçak kýymasý, pirinç, bulgur, nane, soðan, sarýmsak. |
|
|
bulgur, soðan, reyhan, yoðurt, zeytinyaðý. |
|
barbunya, soðan, patates, havuç, sarýmsak, salça, zeytinyaðý, kereviz. |
|
fasulye, soðan, sarýmsak, zeytinyaðý ,domates |
|
kereviz, pýrasa, patates, havuç, maydanoz, yumurta, kabak, sarýmsak, un. |
|
kabak, al biber, soðan, sarýmsak, dereotu, baharat, zeytinyaðý. |
|
Enginar, pirinç, sýzma zeytinyaðý, dereotu, maydanoz,çam fýstýðý |
Ege,Akdeniz |
Nohut, kiþniþ, soðan, sarýmsak,yumurta,susam,bakla |
|
|
pirinç, tereyaðý, et suyu. |
|
Soðan,domates,sarýmsak,iç bezelye,salça,patlýcan,bulgur |
|
hamur, pirinç, kuþ üzümü, çam fýstýðý, badem, tavuk-horoz eti, soðan, tereyaðý. |
|
|
ham cevizden, yeþil kabuðu türlü iþlemlerden geçirilerek yapýlýr. |
|
Hamur, fýstýk, þeker, tereyaðý, kaymak (fýrýnda piþer). |
Kilis, Nizip(G.Antep) |
taze peynirli tel kadayýf (sýcak yenilir). |
|
un, irmik, antep fýstýðý, zeytinyaðý, köpük helvasý (çöven köpüðü). |
|
|
|
kaynatýlýp kendi kendine soðutulmuþ süt ve dövülmüþ kuru incir.
|
|
baklava türü. |
|
kabak, þeker, limon, tahin ya da ceviz (hatay usulü). |
|
patlýcan, þeker, vanilya ve limon.
|
|
|
|
|
|
|
18-25 Mart 2024
|
|
|
|
|
|