 |
 |
 |
 |
 |
| Cumartesi, 25 Mayýs 2019 |
Servis Saatlerimiz 11:00-22:00 arasýndadýr. |
 |

|
| kýrmýzý mercimek, nane, sarýmsak, soðan, baharat. |
Tüm Bölgeler |
| Kuzu kulaðý otu, yarma buðday, baharat, yoðurt,sarýmsak, |
|
| buðday, semizotu, taze biber, yoðurt, |
Adýyaman |

|
| patlýcan, sarýmsak, kuzu eti, domates, biber, salça, baharat, |
Tüm Bölgeler |
Dana etli, erik suyu, yeþil soðan, sarýmsak, taze nane, maydanoz.patates
|
Mardin |
| Taze sarýmsak, kebap kýymasý, salça, baharat |
|
| Dana kýymasý, soðan, domates, tarçýn, karabiber, kiraz |
Suriye |
| Patlýcan, kuzu eti, bulgur köftesi, baharat |
|
| O?lak ci?eri, ye?il soğan, pirinç, maydanoz, dereotu, baharat |
|
| O?lak gerdan?, buğday, baharat |
|
| Kuzu kol, soğan, patates, yoğurt, baharat |
|
| O?lak, domates, biber, sarımsak, baharat |
|
| koyun baðýrsaðý, bulgur, soðan, baharat ve kuzu eti, biber ve domates salçasý. |
Güneydoðu ve Tüm Bölgeler |
| kurutulmuþ patlýcan veya biber, býçak kýymasý, pirinç,soðan, sarýmsak. |
Gaziantep ve Güneydoðu |

|
| Dikenucu, soğan, zeytinya |
Ordu |
| bulgur, soðan, reyhan, yoðurt, zeytinyaðý. |
Van |
| Kabalak yaprağı, un, soğan, zeytinya??, baharat, s?t |
Kastamonu |
| fasulye, soðan, sarýmsak, zeytinyaðý,domates |
|
| Kabak,un,yumurta,taze soðan,sarýmsak,dereotu,maydanoz,baharat |
Tüm Bölgeler |
| patates,havuç,ýspanak,pýrasa,un,süt,yumurta,baharat,sývý yað,maydonoz |
|
| kabak, al biber, soðan, sarýmsak, dereotu, baharat, zeytinyaðý. |
|
| Enginar, pirinç, sýzma zeytinyaðý, dereotu, maydanoz,çam fýstýðý |
Ege,Akdeniz |
| Nohut, kiþniþ, soðan, sarýmsak,yumurta,susam,bakla |
Ortadoðu/Suriye |

|
| pirinç, tereyaðý, et suyu. |
Tüm Bölgeler |
| Firik, tavuk, soðan, bulgur,nohut |
|
| hamur, pirinç, kuþ üzümü, çam fýstýðý, badem, tavuk-horoz eti, soðan, tereyaðý. |
Siirt ve Çevresi |

|
| ham cevizden, yeþil kabuðu türlü iþlemlerden geçirilerek yapýlýr. |
|
| Hamur, fýstýk, þeker, tereyaðý, kaymak (fýrýnda piþer). |
Kilis, Nizip(G.Antep) |
| taze peynirli tel kadayýf (sýcak yenilir). |
|
| un, irmik, antep fýstýðý, zeytinyaðý, köpük helvasý (çöven köpüðü). |
|
|
|
kaynatýlýp kendi kendine soðutulmuþ süt ve dövülmüþ kuru incir.
|
|
| Turunçgiller, þeker |
|
| baklava türü. |
|
| kabak, þeker, limon, tahin ya da ceviz (hatay usulü). |
|
patlýcan, þeker, vanilya ve limon.
|
|

|
| Bahar Yeþillikleri |
|
|
|
03-10 Kasým 2025
|
 |
| |
|
|
 |