|
|
|
|
|
Cumartesi, 25 Mayýs 2019 |
Servis Saatlerimiz 11:00-22:00 arasýndadýr. |
|
|
kýrmýzý mercimek, nane, sarýmsak, soðan, baharat. |
|
Kuzu kulaðý, bulgur, mercimek, salçalar, baharat,yoðurt |
|
buðday, semizotu, taze biber, yoðurt, |
|
|
patlýcan, sarýmsak, kuzu eti, domates, biber, salça, baharat, |
|
kuzu eti, kabak, erik suyu, yeþil soðan, sarýmsak, taze nane, maydanoz. |
Mardin |
Taze sarýmsak, kebap kýymasý, salça, baharat |
|
Soðan,domates, köfte,tarçýn,karabiber,kiraz. |
Suriye |
Patlýcan, kuzu eti, bulgur köftesi, baharat |
|
O?lak ci?eri, ye?il soğan, pirinç, maydanoz, dereotu, baharat |
|
O?lak gerdan?, buğday, baharat |
|
Kuzu kol, soğan, patates, yoğurt, baharat |
|
O?lak, domates, biber, sarımsak, baharat |
|
koyun baðýrsaðý, bulgur, soðan, baharat ve kuzu eti, biber ve domates salçasý. |
|
kurutulmuþ patlýcan veya biber, býçak kýymasý, pirinç, bulgur, nane, soðan, sarýmsak. |
|
|
Dikenucu, soğan, zeytinya |
Ordu |
bulgur, soðan, reyhan, yoðurt, zeytinyaðý. |
|
Kabalak yaprağı, un, soğan, zeytinya??, baharat, s?t |
Kastamonu |
fasulye, soðan, sarýmsak, zeytinyaðý ,domates |
|
kereviz, pýrasa, patates, havuç, maydanoz, yumurta, kabak, sarýmsak, un. |
|
patates,havuç,ýspanak,pýrasa,un,süt,yumurta,baharat,sývý yað,maydonoz |
|
kabak, al biber, soðan, sarýmsak, dereotu, baharat, zeytinyaðý. |
|
Enginar, pirinç, sýzma zeytinyaðý, dereotu, maydanoz,çam fýstýðý |
Ege,Akdeniz |
Nohut, kiþniþ, soðan, sarýmsak,yumurta,susam,bakla |
|
|
pirinç, tereyaðý, et suyu. |
|
Firik, tavuk, soðan, baharat |
|
hamur, pirinç, kuþ üzümü, çam fýstýðý, badem, tavuk-horoz eti, soðan, tereyaðý. |
|
|
ham cevizden, yeþil kabuðu türlü iþlemlerden geçirilerek yapýlýr. |
|
Hamur, fýstýk, þeker, tereyaðý, kaymak (fýrýnda piþer). |
Kilis, Nizip(G.Antep) |
taze peynirli tel kadayýf (sýcak yenilir). |
|
un, irmik, antep fýstýðý, zeytinyaðý, köpük helvasý (çöven köpüðü). |
|
|
|
kaynatýlýp kendi kendine soðutulmuþ süt ve dövülmüþ kuru incir.
|
|
Turunçgiller, þeker |
|
baklava türü. |
|
kabak, þeker, limon, tahin ya da ceviz (hatay usulü). |
|
patlýcan, þeker, vanilya ve limon.
|
|
|
Bahar Yeþillikleri |
|
|
|
15-22 Nisan 2024
|
|
|
|
|
|