|
|
|
|
|
Çarþamba, 22 Mayýs 2019 |
Servis Saatlerimiz 11:00-22:00 arasýndadýr. |
|
|
kýrmýzý mercimek, nane, sarýmsak, soðan, baharat. |
|
buðday, semizotu, taze biber, yoðurt, |
|
Kelem, salça, soðan, sarýmsak, reyhan,eriþte, ekþi |
|
|
patlýcan, sarýmsak, kuzu eti, domates, biber, salça, baharat, |
|
üzüm yapraðý, pirinç, kýyma, maydanoz, soðan, sarýmsak, salça, baharat,erik |
|
O?lak |
|
Taze sarýmsak, kebap kýymasý, salça, baharat |
|
kuzu eti, nohut, yoðurt, bulgur köftesi, nane, zeytinyaðý, pirinç |
|
Kuzu eti, ?iri?, s?t, soğan, sarımsak, un, baharat |
|
koyun baðýrsaðý, bulgur, soðan, baharat ve kuzu eti, biber ve domates salçasý. |
|
Kiraz, köfte, domates, biber, soðan, baharat, salça,patates |
|
kurutulmuþ patlýcan veya biber, býçak kýymasý, pirinç, bulgur, nane, soðan, sarýmsak. |
|
|
Dikenucu, soğan, zeytinya |
Ordu |
bulgur, soðan, reyhan, yoðurt, zeytinyaðý. |
|
fasulye, soðan, sarýmsak, zeytinyaðý ,domates |
|
kereviz, pýrasa, patates, havuç, maydanoz, yumurta, kabak, sarýmsak, un. |
|
Madýmak, bulgur, so?an sarýmsak, salça, baharat
|
|
kabak, al biber, soðan, sarýmsak, dereotu, baharat, zeytinyaðý. |
|
Enginar, pirinç, sýzma zeytinyaðý, dereotu, maydanoz,çam fýstýðý |
Ege,Akdeniz |
Nohut, kiþniþ, soðan, sarýmsak,yumurta,susam,bakla |
|
Ispýt, soðan, zeytinyaðý, tuz |
|
|
pirinç, tereyaðý, et suyu. |
|
Soðan,domates,sarýmsak,iç bezelye,salça,patlýcan,bulgur |
|
hamur, pirinç, kuþ üzümü, çam fýstýðý, badem, tavuk-horoz eti, soðan, tereyaðý. |
|
|
ham cevizden, yeþil kabuðu türlü iþlemlerden geçirilerek yapýlýr. |
|
Hamur, fýstýk, þeker, tereyaðý, kaymak (fýrýnda piþer). |
Kilis, Nizip(G.Antep) |
taze peynirli tel kadayýf (sýcak yenilir). |
|
un, irmik, antep fýstýðý, zeytinyaðý, köpük helvasý (çöven köpüðü). |
|
|
|
kaynatýlýp kendi kendine soðutulmuþ süt ve dövülmüþ kuru incir.
|
|
Turunçgiller, þeker |
|
baklava türü. |
|
kabak, þeker, limon, tahin ya da ceviz (hatay usulü). |
|
patlýcan, þeker, vanilya ve limon.
|
|
|
Bahar Yeþillikleri |
|
|
|
22-29 Nisan 2024
|
|
|
|
|
|