 |
 |
 |
 |
 |
| Salý, 14 Mayýs 2019 |
Servis Saatlerimiz 11:00-22:00 arasýndadýr. |
 |

|
| kýrmýzý mercimek, nane, sarýmsak, soðan, baharat. |
Tüm Bölgeler |
kuzu kelle, kuzu paça, kuzu kemiði,
(Ýsteðe göre sarýmsak, biber, limon, sirke) |
Güneydoðu ve Tüm Bölgeler |
| pirinç,yoðurt,tarhun,pazý kökü |
Tüm Bölgeler |

|
| patlýcan, sarýmsak, kuzu eti, domates, biber, salça, baharat, |
Tüm Bölgeler |
| Kuzu eti,nohut,etli bulgur köftesi,yoðurt,nane,zeytinyað,baharat,kabak |
Hatay Ve Çevresi |
| Kuzu eti, arpacýk soðan, kuru kayýsý, kuru üzüm, badem, sarýmsak, tane kimyon, kekik, tane karabiber, çubuk tarçýn |
|
| Taze sarýmsak, kebap kýymasý, salça, baharat |
|
| Dana incik, enginar, havuç, yoðurt, nane |
|
| koyun baðýrsaðý, bulgur, soðan, baharat ve kuzu eti, biber ve domates salçasý. |
Güneydoðu ve Tüm Bölgeler |
| Kiraz, köfte, domates, biber, soðan, baharat, salça,patates |
|
| kurutulmuþ patlýcan veya biber, býçak kýymasý, pirinç,soðan, sarýmsak. |
Gaziantep ve Güneydoðu |

|
| bulgur, soðan, reyhan, yoðurt, zeytinyaðý. |
Van |
| pazý, taze lor, süt, bulgur, reyhan, baharat,zeytinyaðý,soðan |
Doðu Anadolu/Bayburt Çevresi |
| Kabak,un,yumurta,taze soðan,sarýmsak,dereotu,maydanoz,baharat |
Tüm Bölgeler |
| ?iri? otu, salça, bulgur, zeytinya |
|
| Bakla, salça, kuru soðan, sarýmsak, dereotu, zeytinyaðý |
|
| Nohut, soğan, sarımsak, kuru domates, kuru biber, havu?, salça, zeytinya |
|
| Enginar, pirinç, sýzma zeytinyaðý, dereotu, maydanoz,çam fýstýðý |
Ege,Akdeniz |
| Nohut, kiþniþ, soðan, sarýmsak,yumurta,susam,bakla |
Ortadoðu/Suriye |

|
| pirinç, tereyaðý, et suyu. |
Tüm Bölgeler |
| Bulgur,kelem(lahana),soðan,sarýmsak,baharatlar,sývý yað,salçalar,kimyon, reyhan, karabiber |
Doðu Anadolu ve Çevresi |
| hamur, pirinç, kuþ üzümü, çam fýstýðý, badem, tavuk-horoz eti, soðan, tereyaðý. |
Siirt ve Çevresi |

|
| ham cevizden, yeþil kabuðu türlü iþlemlerden geçirilerek yapýlýr. |
|
| Hamur, fýstýk, þeker, tereyaðý, kaymak (fýrýnda piþer). |
Kilis, Nizip(G.Antep) |
| taze peynirli tel kadayýf (sýcak yenilir). |
|
| un, irmik, antep fýstýðý, zeytinyaðý, köpük helvasý (çöven köpüðü). |
|
|
|
kaynatýlýp kendi kendine soðutulmuþ süt ve dövülmüþ kuru incir.
|
|
| Turunçgiller, þeker |
|
| baklava türü. |
|
| kabak, þeker, limon, tahin ya da ceviz (hatay usulü). |
|
patlýcan, þeker, vanilya ve limon.
|
|

|
| Bahar Yeþillikleri |
|
|
|
20-27 Ekim 2025
|
 |
| |
|
|
 |