 |
 |
 |
 |
 |
| Cumartesi, 12 Haziran 2021 |
Servis Saatlerimiz 11:00-22:00 arasýndadýr. |
 |

|
|
|

|
| kýrmýzý mercimek, nane, sarýmsak, soðan, baharat. |
Tüm Bölgeler |
| mendi otu, dövme,nane,yoðurt,biber |
|

|
| patlýcan, sarýmsak, kuzu eti, domates, biber, salça, baharat, |
Tüm Bölgeler |
| enginar, kuzu eti, arpacýk soðan, limon, baharat, dereotu, maydanoz, havuç |
|
| dövme, horoz eti, soðan, baharat, tereyaðý,nohut,tereyað,ceviz |
|
| yoðurt.bulgur köftesi, kavurma, nohut, kuru nane, kelek |
|
| Yenidünya, baþ sarýmsak, kebap kýymasý, domates, biber, salça, baharat, zeytinyaðý |
|
| soðan, dana kuzu kýyma, domates, baharat, domates ve biber salçasý, patlýcan,arpacýk soýðan |
Kilis |
| koyun baðýrsaðý, bulgur, soðan, baharat ve kuzu eti, biber ve domates salçasý. |
Güneydoðu ve Tüm Bölgeler |
| kurutulmuþ patlýcan veya biber, býçak kýymasý, pirinç,soðan, sarýmsak. |
Gaziantep ve Güneydoðu |
| kuzu eti, buðday, nohut, kurutulmuþ yoðurt, fasulye, mercimek, kenevir tohumu, soðan,lüþke otu. |
(Van) |

|
| Pazý ,salça,soðan,sarýmsak,zeytinyaðý,fasulye |
|
| bulgur, soðan, reyhan, yoðurt, zeytinyaðý. |
Van |
| pazý, taze lor, süt, bulgur, reyhan, baharat,zeytinyaðý,soðan |
Doðu Anadolu/Bayburt Çevresi |
| Küllübaþ otu, soðan, sarýmsak, al biber, yeþil biber, zeytinyaðý,patates |
|
| Fasulye,soðan,pirinç,zeytinyað,tuz,pirinç,domates |
|
| Kabak,un,yumurta,taze soðan,sarýmsak,dereotu,maydanoz,baharat |
Tüm Bölgeler |
| kabak, al biber, soðan, sarýmsak, dereotu, baharat, zeytinyaðý. |
|
| Nohut, kiþniþ, soðan, sarýmsak,yumurta,susam,bakla |
Ortadoðu/Suriye |

|
| 180 gr. Dana sýrtý ve saklý et, kuyruk yaðý |
|
| 180 gr. Kuþbaþý þiþ, közlenmiþl domates üzerine, taze biber, maydanoz, tereyaðý, karabiber. |
|
| 130 gr. Zýrhla çekilmiþ kuzu kýymasý, tuz, acý biber. |
|
| 130 gr. Sade kýyma kebabý, ceviz, kaþar, maydanoz ve nane hamurun içine sarýlýp fýrýnlanýr. |
|
| 300 gr. Kuzu pirzolasý, ayva, domates salçasý, soðan, karabiber. Izgaradan sonra tavada yapýlýr. |
|
| 200 gr. Sade kýyma kebabý domates ile þiþte piþer. |
|
| 200 gr. Sade kýyma, maydanoz, biber, sarýmsak, soðan, karabiber, pul biber |
|
| 200 gr. Sebzeli kýyma kebabý, patlýcan, domates, biber, soðan, sarýmsak, salça, pul biber, karabiber |
|
180 gr. Kuzu parça et.
|
|
| 200 gr. Sade kebap kýymasýna, ince bulgur, soðan, nane, sarýmsak, pul biber, kimyon karýþtýrýlýr. |
|
200 gr. Sade kýyma kebabý, arpacýk soðan, nar ekþisi
|
|
| 200 gr. Tavuk buttan kuþbaþý yapýlýr. |
|
Yeni dünya, kebap kýymasý
|
|
| 130 gr. Zýrhla cekilmiþ kuzu kýymasý, tuz |
|

|
| Bulgur, nohut, soðan, zeytinyað |
Nizip/Gaziantep |
| pirinç, tereyaðý, et suyu. |
Tüm Bölgeler |
| hamur, pirinç, kuþ üzümü, çam fýstýðý, badem, tavuk-horoz eti, soðan, tereyaðý. |
Siirt ve Çevresi |

|
| yoðurtlu patlýcan , pancar , kýsýr , çarpana , zahter , humus , zeytinyaðlý yaprak sarma , kuru patlýcan ve biber dolma |
|

|
| ham cevizden, yeþil kabuðu türlü iþlemlerden geçirilerek yapýlýr. |
|
| taze peynirli tel kadayýf (sýcak yenilir). |
|
| un, irmik, antep fýstýðý, zeytinyaðý, köpük helvasý (çöven köpüðü). |
|
| Turunçgiller, þeker |
|
| baklava türü. |
|
| kabak, þeker, limon, tahin ya da ceviz (hatay usulü). |
|
|
|
03-10 Kasým 2025
|
 |
| |
|
|
 |