|
|
|
|
|
Salý, 08 Haziran 2021 |
Servis Saatlerimiz 11:00-22:00 arasýndadýr. |
|
|
|
|
|
kýrmýzý mercimek, nane, sarýmsak, soðan, baharat. |
|
maþ, dövme, yoðurt, tarhun, zeytinyaðý. |
|
|
patlýcan, sarýmsak, kuzu eti, domates, biber, salça, baharat, |
|
pazý, býçak kýymasý, soðan, bulgur, salça, baharat, maydanoz |
|
Ispanak,kabak,nohut,yoðurt,nane,bulgur köftesi,pirinç |
|
viþne,patlýcan,kuzu eti |
|
Yenidünya, baþ sarýmsak, kebap kýymasý, domates, biber, salça, baharat, zeytinyaðý |
|
Enginar, dana eti, bakla, yeþillik, limon, baharat |
|
koyun baðýrsaðý, bulgur, soðan, baharat ve kuzu eti, biber ve domates salçasý. |
|
Kuzu eti, erik, taze baþ sarýmsak, domates ve biber salçasý |
|
kurutulmuþ patlýcan veya biber, býçak kýymasý, pirinç, bulgur, nane, soðan, sarýmsak. |
|
|
Pazý ,salça,soðan,sarýmsak,zeytinyaðý,fasulye |
|
bulgur, soðan, reyhan, yoðurt, zeytinyaðý. |
|
Zeytinyaðý,sarýmsak,yoðurt,ceviz,fasulye |
|
kabak, domates sosu, zeytinyaðý. |
|
Nohut, kiþniþ, soðan, sarýmsak,yumurta,susam,bakla |
|
|
180 gr. Dana sýrtý ve saklý et, kuyruk yaðý |
|
180 gr. Kuþbaþý þiþ, közlenmiþl domates üzerine, taze biber, maydanoz, tereyaðý, karabiber. |
|
130 gr. Zýrhla çekilmiþ kuzu kýymasý, tuz, acý biber. |
|
130 gr. Sade kýyma kebabý, ceviz, kaþar, maydanoz ve nane hamurun içine sarýlýp fýrýnlanýr. |
|
300 gr. Kuzu pirzolasý, ayva, domates salçasý, soðan, karabiber. Izgaradan sonra tavada yapýlýr. |
|
200 gr. Sade kýyma kebabý domates ile þiþte piþer. |
|
200 gr. Sade kýyma, maydanoz, biber, sarýmsak, soðan, karabiber, pul biber |
|
200 gr. Sebzeli kýyma kebabý, patlýcan, domates, biber, soðan, sarýmsak, salça, pul biber, karabiber |
|
180 gr. Kuzu parça et.
|
|
200 gr. Sade kebap kýymasýna, ince bulgur, soðan, nane, sarýmsak, pul biber, kimyon karýþtýrýlýr. |
|
200 gr. Sade kýyma kebabý, arpacýk soðan, nar ekþisi
|
|
200 gr. Tavuk buttan kuþbaþý yapýlýr. |
|
Yeni dünya, kebap kýymasý
|
|
130 gr. Zýrhla cekilmiþ kuzu kýymasý, tuz |
|
|
pirinç, tereyaðý, et suyu. |
|
Löbye, bulgur, soðan, salça, zeytinyaðý, baharat |
|
hamur, pirinç, kuþ üzümü, çam fýstýðý, badem, tavuk-horoz eti, soðan, tereyaðý. |
|
|
yoðurtlu patlýcan , pancar , kýsýr , çarpana , zahter , humus , zeytinyaðlý yaprak sarma , kuru patlýcan ve biber dolma |
|
|
ham cevizden, yeþil kabuðu türlü iþlemlerden geçirilerek yapýlýr. |
|
taze peynirli tel kadayýf (sýcak yenilir). |
|
un, irmik, antep fýstýðý, zeytinyaðý, köpük helvasý (çöven köpüðü). |
|
Turunçgiller, þeker |
|
baklava türü. |
|
kabak, þeker, limon, tahin ya da ceviz (hatay usulü). |
|
|
|
15-22 Nisan 2024
|
|
|
|
|
|